Zodii care își găsesc dragostea până la sfârșitul lunii octombrie. Nativii care scriu povești noi de iubire

Astrologii scriu despre cele trei zodii care își găsesc dragostea până la sfârșitul lunii octombrie. Acești nativi au șansa să scrie povești noi de iubire. Este o perioadă plină de momente magice și pasionale. Zodiile sunt pregătite să scrie un nou capitol din viața lor.

Trei zodii au șansa să schimbe ceva pe plan amoros. Acești nativi au parte de momente frumoase. Astrologii spun că peisajul cosmic este unul favorabil pentru a scrie povești de iubire. Gemenii, Balanțele și Scorpionii s-ar putea să-și găsească marea dragoste.

Zodiile care își găsesc mare dragoste sunt pregătite pentru un suflu nou. Acești nativi au trecut prin probleme în trecut, dar acum sunt pregătiți să privească viața cu alți ochi. Nativii aceștia sunt puternici, împăcați cu trecutul lor și pregătiți să își deschidă sufletul în fața unor alte persoane.

Zodiile acestea nu vor să rămână în zona lor de confort. Ele vor să vadă o schimbare, să simtă puternic și să nu-și pună limite. Palneta Venus, a iubirii, are și ea o influență puternică asupra deciziilor pe care nativii le vor lua în această perioadă.

Gemeni

Gemenii sunt zodii de aer care iubesc pasional Acești nativi își pun tot sufletul într-o relație, iar atunci când sunt părăsiți au tendința să sufere foarte mult. Pentru Gemeni este dificil să treacă ușor peste o despărțire.

Cel mai mare dușman, în funcție de zodie. Ele sunt cuplurile de nativi care nu se vor înțelege niciodată

Procesul este unul îndelungat, iar acesta este motivul pentru care Gemenii au nevoie de o perioadă mai lungă de timp pentru a putea lăsa alte persoane în viața lor.

Însă norocul le surâde acestor nativi. Ei vor reuși să se îndrăgostească de o persoană nouă, iar persoana aceea le va împărtăși sentimentele mai repede decât au spra.

Pentru Gemeni este o perioadă minunată. Fluturii din stomac sunt puternici, iar emoțiile îi fac pe acești nativi să înflorească. Gemenii încep să se iubească pe ei înșiși prin partenerul pe care îl au alături. Acești nativi își vor mărturisi sentimentele cu multă sinceritate.

Balanță

Balanțele sunt echilibrate și atente când vine vorba de alegerea partenerului de cuplu.

Acești nativi încearcă să nu se grăbească și să nu facă lucruri care ar putea să stea împotriva durmului lor spre succes. Cariera este pe primul loc pentru acești nativi, iar dragostea vine mai târziu.

Balanțele vor învăța să iasă din acest cerc, iar ușor își vor face timp și pentru relațiile amoroase. În luna octombrie s-ar putea ca acești nativi să aibă parte de surprize.

Dragostea va apărea în viața lor atunci când se vor aștepta mai puțin. Balanțele vor face o descoperire importantă în bărbatul de lângă ele, scrie YourTango.com.

Scoprion

Scorpionii sunt misterioși, iar atunci când vine vorba de poveștile de iubire, cu greu accepta persoane noi în viața lor. Acești nativi sunt foarte selectivi și așteaptă persoana potrivită pentru viața lor. Zodiile acestea vor mult de la o relație, sunt pretențioase și nu se mulțumesc cu puțin.

Norocul s-ar putea să le surâdă acestor nativi în luna octombrie, arată horoscopul dragostei. Este o perioadă în care Scorpionii ar putea scrie o poveste frumoasă de dragoste.

Leave A Reply

Your email address will not be published.