Zi de doliu pentru familia Alexandrei Măceșanu. Părinții adolescentei, devastați de vestea primită: „A îngropat-o de vie!”

Părinții Alexandrei Măceșanu au primit o nouă palmă de la autorități. Ce a anunțat familia adolescentei răpite din Caracal,

Devastatți de numirea Elenei-Giorgiana Hosu în funcţia de procuror şef al Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism, părinții Alexandrei Măceșanu au transmis un mesaj tulburător.

„Dragi români, pentru mine aceasta este o zi de doliu, ca și pentru România După anunțul numirii lui Hosu la DIICOT, Teodora și Nelu m-au sunat și mi-au transmis un mesaj pe care să-l fac public în numele lor pentru întreaga țară”, a scris Alexandru Cumpănașu pe pagina sa de Facebook.

Mesajul transmis de părinții Alexandrei Măceșanu:

„Repunerea in functia de procuror sef a doamnei Giorgiana Hosu reprezinta cea mai mare palma pe care o puteam primi din partea statului roman

Dupa amenda primita de la Curtea de Apel Craiova pentru ca am indraznit sa cerem mutarea cauzei din cloaca de infractori si interlopi din judetul Olt, prieteni ai lui Dinca, aceasta numire reprezinta distrugerea faramei de speranta ca s-ar putea face vreodata dreptate in cazul Alexandrei si umilirea noastra ca parinti fata de tot ceea ce am incercat sa facem pentru a o gasi.

Leave A Reply

Your email address will not be published.