Vulpița de la Acces Direct, internată în spital! E pregătită să nască cel de-al treilea copil

Bucurie mare în familia Vulpiței de la Acces Direct! SpyNews.ro, cel mai tare site de știri mondene din România vă prezintă, în exclusivitate, informații despre sarcina Veronicăi Stegaru! Soția lui Viorel se pregătește să devină mamă pentru a treia oară. Astăzi, aceasta își va ține în brațe, pentru prima oară, cel de-al treilea copil.

În urmă cu ceva vreme, prin intermediul rețelelor de socializare, Viorel Stegaru anunța că s-a despărțit de mama copiilor lui, Vulpița. Ulterior, după ce Veronica a anunțat că e însărcinată, tot ea a revenit în mediul online, anunțând că s-a împăcat cu bărbatul pe care îl va face tată pentru a treia oară. Vulpița mai are un băiețel și o fată cu Viorel Stegaru, iar mâine urmează să devină din nou, mamă.

Vulpița de la Acces Direct se pregătește să aducă pe lume cel de-al treilea copil

SpyNews.ro, cel mai tare site de știri mondene din România, vă prezintă detalii exclusive despre cuplul Vulpița – Viorel Stegaru. Cei doi se pregătesc să devină părinți pentru a treia oară, iar Veronica Stegaru a fost deja internată în spital și e pregătită de naștere, urmând ca doar în câteva ore să își țină bebelușul în brațe.

Veronica Stegaru a dat vestea că este însărcinată cu cel de-al treilea copil, pe contul de TikTok, acolo unde a făcut public un videoclip în care a lăsat la vedere burtica de gravidă care demonstra că că sarcina era una destul de avansată. La câteva zile distanță, aceasta a postat un alt videoclip și le-a lansat fanilor săi o provocare, și anume aceea de a ghici ce zodie ar urma să fie bebelușul pe care urmează să îl aducă pe lume.

”Încă oleacă. 3. Ghiciți ce zodie e”, a scris Veronica Stegaru în dreptul imaginii cu burtica de gravidă.

Despre Vulpița Veronica și Viorel Stegaru se știe că au apărut în atenția publicului în anul 2020, când au devenit persjonajele controversate ale unui subiect în cadrul emisiunii Acces Direct. Totul a început după ce Veronica Stegaru a raportat un posibil viol, iar ulterior, s-a demonstrat că aceasta mințise și, de aici, a luat naștere un subiect de mare amploare cu multe persoane implicate și poveste de dragoste complicată cu gelozii și ipostaze romantice.

Vulpița, pusă la punct de soacra ei

Vulpița nu pare să aibă o viață prea liniștită cu soacra în casă. Vecinii tinerei din Blegești spun că mama lui Viorel Stegaru e foarte severă și nu o lasă mai deloc să folosească telefonul mobil. Mai mult, aceasta nu ar lăsa-o nici să meargă la părinții săi, asta pentru a nu se mai repeta greșelile din trecut, după cum spun săteneii și să întâlnească alți băieți.

„O duce greu, Ilinca e o femeie severă. Nu o lasă nici să se mai ducă la părinții ei deloc. Nu îi mai dă nici telefonul asupra ei, că se teme să nu intre iar pe internet, să vorbească cu băieții. Era odată la fântână și au întrebat-o: măi Veronica, de ce nu ai stat la București, la televiziune, iar ea a zis că nu a mai vrut să stea (…) Acum îi pare rău, că tanti Ilinca îi face viața grea. Dar tace, că nu are unde se duce. Acum are și doi copii”, spun oamenii din sat, potrivit presei locale.

Leave A Reply

Your email address will not be published.