Vladimir Drăghia și-a mutat fetița la altă grădiniță. Ce l-a deranjat pe actor: „Mi-au cerut taxă de…”

Vladimir Drăghia a mutat-o pe Zora la altă grădiniță, după ce a fost extrem de deranjat de faptul că i s-au cerut bani în plus. Actorul plătea zeci de mii de euro pe an.

Actorul din serialul „Clanul’ a povestit că a decis să o mute pe fiica lui la o altă unitate de învățământ, după ce cei de la grădinița privată la care era înscrisă i-au cerut o taxă suplimentară.

Vladimir Drăghia a dezvăluit că plătea zeci de mii de euro pe an. Zora va începe în această toamnă clasa pregătitoare.

„Sper să nu mă surprindă azi, pentru că este prima zi în summer camp, am schimbat grădinița… Și am puține emoții. Am schimbat-o în primul rând pentru că este în vacanță, și apoi intră în clasa pregătitoare… Pot să vă zic.. pentru că la fosta grădiniță mi-au cerut «taxă de Moș Crăciun»! Fiind o grădiniță privată…

Deci pe lângă facturile aferente… I-am întrebat dacă glumesc. Și au zis că nu, că trebuie să le dea cadouri. Și le-am spus că dacă vor să le dea cadouri cer părinților bani?! Și din punctul acela am schimbat grădinița.

Au pierdut câteva zeci de mii de euro pentru acea «taxă de Moș Crăciun»!’, a declarat Vladimir Drăghia pentru ciao.ro.

Câștigătorul de la „Exatlon’ a povestit și cum arată o zi din viața lui. Vladimir Drăghia se împarte între actorie și alte activități care îi aduc bani destul de mulți.

„Am dus copilul la grădiniță, apoi am fost cu soția și am mâncat ceva, am făcut curat. Și când făceam curat am fost sunat de la PRO TV ca să mă întrebe în cât timp ajung la eveniment. Eu uitând complet!

Nici nu salvasem numărul și am întrebat: «să ajung unde??» (n.r. – râde) Și am venit cu scuterul. În rest, și eu și Alice suntem prinși cu partea de social media, avem noroc de proiecte.

Eu mai sunt prins și cu imobiliarele… cam tot ce am făcut am investit în acest domeniu.

Activitatea principală este în social media, tot felul de campanii pentru diverse companii… și cred că este cel mai frumos job din lume!’, a mai spus acesta pentru sursa mai sus menționată.

Leave A Reply

Your email address will not be published.