VIDEO | Imagini emoționante: Trupul românului, mort în Grecia, a fost adus acasă

Trupul neînsufleţit al românului dispărut în Grecia a fost adus acasă. Familia este devastată de durere.

Tânărul de 25 de ani a fost adus acasă. El a fost dat dispărut în Grecia, iar zilele trecute a fost găsit mort.
Astăzi, 16 iulie 2022, trupul lui Radu a fost adus acasă. Toți cei dragi îl așteptau cu inima împietrită de durere. Tatăl și mama sa sunt devastați după pierderea fiului lor.

Pierderea lui Radu a adus multă suferință. Tatăl lui este primarul din localitatea Amărăştii de Jos, județul Dolj.

Cu doar două zile în urmă, Radu a fost găsit mort. El a fost dat dispărut duminică, în mare, în Lefkada. Azi, trupul lui fără viață a ajuns acasă, unde este plâns de minute bune în șir.
Radu va fi condus pe ultimul drum

Românul este plâns atât de familie cât și de prieteni. Constantin Dinu, primarul din localitatea Amărăştii de Jos, județul Dolj, este tatăl băiatului mort. Tânărul a plecat în Grecia și nu s-a mai întors. De când au aflat că este de negăsit, părinții așteptau să se întoarcă, însă nu se gândeau că va veni mort.

Polițiștii l-au găsit fără suflare. Familia a mers să-l identifice, iar astăzi a ajuns acasă și trupul său neînsuflețit. Radu a fost așteptat de toată familia, prieteni, vecini și toți cei care l-au cunoscut cu lacrimi pe față și flori albe în mână, suferința fiind la cote maxime.

Românul a avut parte de un destin tragic. El a murit în valurile mari de pe plaja Lefkada din Grecia, unde s-a aventurat pentru a-și practica pasiunea și anume înotul. A fost găsit după cinci zile de căutări continue, timp în care toți cei dragi s-au rugat să fie în viață.

Inevitabilul a avut loc. Apropiații au numai cuvinte de laudă despre Radu. Nimeni nu se aștepta la așa ceva. El urma să se însoare cu aleasa inimii sale. Îndrăgostiții erau împreună în vacanță în Grecia.

„A fost bursier, recrutat de o firmă de IT din Craiova încă din primul an de facultate, un băiat deosebit, altruist, cumsecade, cuminte, un bun sportiv.

Avea toate calitățile posibile. Era în concediu cu colegii de serviciu, cu iubita. În prima zi de concediu a intrat în apă, nu foarte departe de mal, a venit un val, a strigat după ajutor, prietenii au încercat să sară după el, dar a fost în zadar.

Avea o prietenă, urma să se căsătorească, păcat de tinereţea lui. Plânge toată lumea, plânge cerul. Părinţi respectoși, copil respectos”, spun oamenii care l-au cunoscut pe tânăr, potrivit Antena 3.

Leave A Reply

Your email address will not be published.