Vica Blochina, amanta lui Laurenţiu Reghecampf?! Anunţul care scandaliza lumea mondenă

De curând, în spațiul public au apărut unele informații conform cărora Vica Blochina ar fi fost amanta lui Laurențiu Reghecampf. Dacă apele între Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan s-au mai liniștit, noi informații incredibile au apărut în presa mondenă.

După ce a văzut aceste știri, Vica a ținut imediat să nege speculațiile și chiar a vorbit și cu Anamaria Prodan despre acest subiect.
A fost sau nu Vica Blochina, amanta lui Laurenţiu Reghecampf

Invitată în platoul unei emisiuni, Vica a ținut să nege toate zvonurile apărute în presă în ultimele zile. Blondina a spus că s-a întâlnit o singură dată cu antrenorul, chiar atunci când l-a cunoscut personal. Potrivit acesteia, atunci a avut loc singura interacțiune dintre ei.

„Nu mă interesează răutățile și ce spune lumea. M-am postat pe Instagram și de acolo pleacă totul. Acum plec în Thailanda o lună și vreau să fiu asistenta ta de la distanță. Merg cu mai mulți prieteni. Cred că sunt un om mișto, am mulți prieteni. Am închiriat o casă, un palat unde stă și Putin. Avem cinema, teren de tenis, spa, tot ce trebuie.

A apărut un articol în ziar, am sunat-o și pe Anamaria. Eu pe Reghe nu l-am cunoscut, l-am văzut o singură dată la el acasă, de Crăciun. Nu am avut o conversație, nu îl cunosc pe băiatul ăsta”, a spus Vica Blochina, în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță.
Anamaria Prodan, decizie radicală

În urma divorțului de Laurențiu Reghecampf, Anamaria Prodan a luat o decizie radicală. După ce își va încheia toate socotelile în România, impresara se va muta definitiv din țară. Acesta va merge în America, alături de copii săi și va începe o nouă viață.

„Copiii mei își doresc foarte mult, mi-au zis, mami trebuie să fii fericită, noi să fim fericiți lângă tine. Noi o să ne mutăm în America, dar o să stăm și în Dubai. Bebe o să meargă pe urmele surorilor lui care la 14 ani au făcut Boarding School în America.

El își dorește să plece pentru că lumea e rea, copii sunt răi, oamenii vorbesc și mai bine pleacă. Vrem să trăim frumos fără să dăm peste niște neaveniți care vin să comenteze și fără școală”, a declarat impresara, în cadrul unei emisiuni de televiziune.
Anamaria Prodan a investit în criptomonede

Anamaria Prodan a spus că a ales să facă această investiție uriașă, pentru că ea a făcut afaceri toată viața ei. În plus, după ce a locuit mai multă vreme în Statele Unite ale Americii, ea susține că „știe exact ce e bine și ce nu e bine”.

Impresara susține că a investit un milion de euro în criptomonede, pentru că lumea afacerilor nu i-a fost niciodată străină.

„Am decis să investesc pentru că eu am făcut afaceri toată viața mea și, cum trăiesc în America de o viață, știu exact ce e bine și ce nu e bine’, a spus Anamaria Prodan pentru Fanatik.ro.

Vedeta ar marca lansarea în afacerea cu criptomonede tocmai în Dubai. Acolo, impresara este nominalizată și la un premiu din cadrul Galei ISucces. Anamaria a povestit că nu a putut să ajungă la gala din Monaco, pentru că a fost invitată în Capitală, la Gala Excelenței și Performanței.

„Merg la gala din Dubai, nu am reușit să fiu la cea din Monaco, fusesem invitată în București la Gala Excelenței și Performanței. Voi merge la cea din Dubai, sunt nominalizată și acolo la un premiu. Sunt nominalizată de ISucces și de Forbes la premiul de Unul dintre cei mai influenți oameni din fotbal din lume’, a mai transmis aceasta.

Leave A Reply

Your email address will not be published.