Viața acestui bunic care își crește singur nepoata s-a schimbat radical. Norocul le-a surâs și lor

Petre Gorodezchi este un bunic în vârstă de 80 de ani care își crește singur nepoata, după ce fiica lui a vrut să abandoneze fetița în maternitate. Bătrânul nu a fost de acord și a hotărât să aibă el grijă de micuța Isabela.
Chiar dacă nu avea condiții și locuia într-o casă din chirpici, moș Petre s-a străduit din toate puterile să-i asigure un trai bun fetei. În cele din urmă, însă, celor doi le-a surâs norocul și acum au o casă minunată.
Povestea tristă a lui moș Petre și a nepoatei Isabela a devenit cunoscută în urma unei emisiuni TV. Bătrânul are doi copii, o fată și un băiat, care nu mai vor să știe de el. Mai mult, fiica sa a născut o fetiță în urmă cu câțiva ani, pe care a vrut să o abandoneze în maternitate. Însă moș Petre nu a fost de acord cu acest lucru.
Moș Petre, un bunic care își crește singur nepoata
Drama bunicului Petre care își crește singur nepoțica într-o casă de chirpici a impresionat foarte multă lume. Petre Gorodezchi, în vârstă de 80 de ani, a devenit cunoscut după ce povestea sa a fost făcută publică de o televiziune. Bătrânul are doi copii, o fată și un băiat, care l-au părăsit. Mai mult, fiica lui moș Petre a vrut să o abandoneze pe micuța Isabela, însă bunicul s-a împotrivit și a crescut-o singur.
Bărbatul a dezvăluit că nu a avut parte de o viață ușoară. Acesta a fost dezamăgit de fiica sa care a vrut să își abandoneze copilul în maternitate. Acesta a mărturisit că a scăpat de câteva ori de la moarte. Acesta s-a chinuit să termine un liceu și o facultate și de multe ori s-a culcat nemâncat. Oricum, povestea lui moș Petre este asemănătoare cu a bunicii Eugenia, care a fost nevoită să-și crească singură strănepoții.
Povestea tristă a bunicului Petre
Bătrânul poveștește cu tristețe că are doi copii, un băiat și o fată, care nu mai vor să știe de el. Iar pentru suferința pe care i-au provocat-o, bunicul Petre spune că nici el nu mai vrea să știe de ei, mai ales de mama Isabelei.
Leave A Reply

Your email address will not be published.