Vești proaste despre Simona Halep. Sportiva a fost nevoită să renunțe la turneu

Este știrea zilei despre Simona Halep! Sportiva a acuzat probleme medicale și s-a retras vineri din semifinala turneului de tenis de la Bad Homburg, din Germania. Potrivit primelor informații, se pare că Simona acuză o problemă la gât.

Din nefericire, aceasta este starea sa, în condițiile în care peste câteva zile începe turneul de Grand Slam de la Wimbledon.

Simona Halep s-a retras din semifinala turneului de la Bad Homburg
Simona Halep trebuia să joace împotriva canadiencei de origine română Bianca Andreescu, care va evolua în finala turneului WTA 250 împotriva unei franţuzoaice – fie Alize Cornet, fie Caroline Garcia, cele două urmând să se întâlnească în cealaltă semifinală.

O problemă medicală a împiedicat-o pe Halep să-și continue parcursul în competiție. Iată ce a anunțat!

Îmi pare rău că a trebuit să mă retrag astăzi înainte de meciul meu din semifinală. Din păcate, m-am trezit în această dimineaţă cu gâtul blocat, iar acest lucru nu îmi permite să performez cât mai bine, a declarat Simona Halep.

Sportiva și-a exprimat mâhnirea cu privire la faptul că este nevoită să renunțe și a ținut să le mulțumească organizatorilor competiției și să le transmită că s-a simțit foarte bine la Bad Homburg și că acesta a fost unul dintre cele mai bune turnee la care ea a participat.

Am petrecut un timp grozav aici la Bad Homburg. Mi-a făcut plăcere să concurez aici. Vreau să le mulțumesc organizatorilor pentru acest turneu fantastic, unul dintre cele mai bune la care am fost. M-am simțit ca acasă și am avut toate condițiile pentru a juca la cel mai înalt nivel, a mai spus Simona Halep.

Leave A Reply

Your email address will not be published.