Vești îngrijorătoare despre Alexandru Arșinel. Cum se simte îndrăgitul artist: ”Mă clatin”

Cu două săptămâni în urmă, Alexandru Arșinel ajunge de urgență la spital, în urma unui puseu de tensiune. Însă veștile despre starea de sănătate a îndrăgitului artist nu sunt tocmai încurajatoare. Iată ce a declarat chiar acesta.

Alexandru Arșinel a vorbit despre cum se simte, la două săptămâni de când a ajuns, în toiul nopții, la Unitatea de Primiri Urgențe de la Spitalul Universitar din București. Atunci actorul a refuzat să rămână internat, deși așa i-ar fi recomandat chiar medicii.

Vești îngrijorătoare despre Alexandru Arșinel. Cum se simte îndrăgitul artist: ”Mă clatin”
”Mă simt prost! Nu știu ce tratamente exact iau, ce fac, dar ca stare fizică mă simt prost! Nu sunt doctor, nu realizez dacă mă simt mai bine sau nu, conform consultațiilor. Dar știu că atunci când mă scol, mă clatin.

Trebuie să mă concentrez să nu mă prăbușesc sau ca să pot ajunge la locul pe care mi-l fixez că trebuie să îl cuceresc. Chiar dacă e vorba de un scaun”, a mărturisit Alexandru Arșinel, pentru Fanatik.

Alexandru Arșinel, declarații dureroase: ”E prima oară în viața mea”
Iar problemele de sănătate care l-au chinuit pe Alexandru Arșinel în ultima vreme l-au făcut pe celebrul actor să rateze, pentru prima oară în viața sa, apariția într-un spectacol.

”S-a întâmplat, pentru prima oară în viața mea, spre bucuria unora, să nu ajung la un spectacol. Niciodată nu am ratat un spectacol! E prima oară! Nu a fost nicio plăcere pentru mine. În viața mea am jucat pe scena acestui teatru sute de spectacole, am avut sute de turnee în străinătate, nu am lipsit niciodată”, a mai adăugat Alexandru Arșinel, pentru Fanatik.

Leave A Reply

Your email address will not be published.