Vești bune pentru români. Statul acordă 24 kg de alimente. Cetățenii care intră în posesia acestui ajutor

Vin vești bune pentru aproape 1,9 milioane de români, în prag de iarnă. Statul va acorda un ajutor constând în 24 de kg de alimente. Care sunt cetățenii care primesc sprijinul.

În prima zi a acestei săptămâni, peste 2,4 milioane de români au primit, pe carduri, a treia tranșă din voucherele sociale emise prin pachetul ”Sprijin pentru România.

Guvernul anunță un pachet de 24 kg de alimente pentru români. Cine intră în posesia acestui ajutor

În noiembrie și decembrie, alte aproape 1,9 milioane de români vor mai beneficia de un sprijin. E vorba de un ajutor care va consta în 24 de kg de alimente.

Anunțul a fost făcut miercuri, 26 octombrie, de Marcel Boloș, ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene.

Oficialul Guvernului a anunțat că, încă din luna noiembrie, românii urmează să primească pachete cu ajutoare alimentare, ce conțin 12 tipuri de produse de bază pentru consum.

În posesia acestui ajutor extrem de important înainte de intrarea în sezonul rece vor beneficia circa 1.880.000 de români.

E vorba de cetățenii care lunar au încasări situate sub venitul minim garantat.

”Noile pachete cu alimente, în greutate de 24 de kg, conțin produse precum ulei, făină, zahăr, conserve de porc și vită, precum și paste făinoase. Sunt pachete destinate celor cu veniturile sub venitul minim garantat.

Vorbim de peste 1.880.000 de pachete. Am încercat ca distribuirea să aibă loc în noiembrie și decembrie, înainte de Sărbători”, a declarat Marcel Boloș, la Antena 3.

Marcel Boloș a mai venit cu o veste bună pentru cetățeni. Acesta a spus că autoritățile vor urgenta încărcarea tranșei a patra de 250 de lei pe cardurile cu voucherele sociale.

Leave A Reply

Your email address will not be published.