Vestea tristă dată de fiul lui Alexandru Arșinel. Ce se întâmplă cu actorul, după ce a fost internet într-un cămin:

Vești triste despre Alexandru Arșinel. Anunțul dureros făcut de fiul actorului. Ce se întâmplă cu acesta, după ce a fost internet într-un cămin.

Primele declarații făcute de Cristian Arșinel.

Vestea tristă dată de fiul lui Alexandru Arșinel

Starea de sănătate a lui Alexandru Arșinel nu este tocmai bună, actorul fiind internat la un cămic specializat cu probleme locomotorii.

Fiul acestuia a făcut primele declarații despre marele actor, mărturisind cum se simte acesta.

Se pare că după infectarea cu COVID-19, Alexandru Arșinel s-ar fi confruntat cu mai multe probleme de sănătate. Astfel, starea lui s-a deteriorat de la o zi la alta.

Cristian Arșinel a vorbit despre tatăl său, spunând că acesta nu se mai poate deplasa.

„L-am internat pe tata în urmă cu câteva zile la un cămin specializat pe probleme locomotorii, din apropierea Bucurestiului.

Tata are niste escare la călcâie și nu se mai poate deplasa.

Am decis că e mai bine așa pentru a începe procesul de vindecare și de a se recupera locomotor”, a declarat Cristian Arșinel, potrivit impact.ro.

Cristian Arșinel susține că tatăl său este bine din punct de vedere mental. Fiul actorului a mărturisit că nu se știe cât timp va sta internat Alexandru Arșinel.

Cât despre mama sa, Cristian a dezvăluit că aceasta a rămas acasă. „Mental, tata e bine, recunoaște lumea din jur și vorbește.

Însă nu mai glumește ca pe vremuri.

Nu știm cât va rămâne internat, cât va fi necesar pentru recuperarea sa. Mama a rămas acasă!”, a mai spus Cristian Arșinel pentru sursa citată.

Leave A Reply

Your email address will not be published.