Veste dureroasă pentru fanii lui Florin Piersic! Anunțul de ultimă oră despre sănătatea maestrului

La sfârșitul lunii aprilie, actorul Florin Piersic, în vârstă de 88 de ani, a trecut printr-un moment extrem de dificil. În timpul unui spectacol de teatru care se desfășura la Cluj Napoca, actorul a început brusc să se simtă rău.

A fost transportat de urgență la Spitalul Militar, unde a fost necesară o intervenție chirurgicală la genunchi. Recent, actorul a fost externat, iar starea sa de sănătate este stabilă, însă nu este încă suficient de bună pentru a reveni pe scenă. Anunțul a fost făcut de organizatorii spectacolului.

De mai bine de o lună, Florin Piersic se confruntă cu probleme medicale serioase. Pe 29 aprilie, la finalul unui spectacol de teatru din Cluj Napoca, actorul a acuzat stări de rău și a fost transportat de urgență la Spitalul Militar.

După efectuarea unor analize amănunțite, medicii au descoperit o infecție localizată la genunchi, care a necesitat o intervenție chirurgicală. Din nefericire, infecția s-a extins la inimă, unde actorul avea montat un stimulator cardiac.

În urma acestei complicații, s-a decis transferarea lui Florin Piersic la Institutul Inimii, unde a primit tratamentul necesar pentru stabilizarea stării sale. După ce starea sa s-a îmbunătățit, actorul a fost transferat la Spitalul Foișor din București.

Pe parcursul șederii sale în spital, medicii au rămas optimiști în privința evoluției stării sale de sănătate. Cu doar o săptămână în urmă, Florin Piersic a fost externat, dar, din păcate, nu va putea să-și reia activitatea teatrală în viitorul apropiat.

„În dimineața zilei de 03.06.2024, Florin Piersic a fost externat de la Spitalul Clinic de Ortopedie-Traumatologie și TBC Osteoarticulară ”Foișor””, se arată în comunicatul reprezentanților unității medicale.

Deși analizele sale sunt în limite normale, urmează o perioadă lungă de recuperare. Actorul se află deja sub atenta supravegherea medicilor dintr-o clinică specializată. Imediat după ce a fost externat, Florin Piersic a declarat că abia așteaptă să revină pe scena teatrului românesc.

„Sunt aici la o recuperare. Totul e în regulă, învăț cum să merg pentru că și eu aștept să vin la tine, să vorbim, să povestim. Sunt într-un fel de recuperare și am avut o mică infecție la genunchiul stâng din cauza cascadoriilor și nebuniilor pe care le-am făcut și acum mă simt mai bine și aștept revederea cu publicul cât de cât, cu toate că la 90 de ani nu prea ne dă mâna. Dar mie mi-ar da mâna să mă întâlnesc cu toți. Și cu tine mai ales care mă iubești așa de mult.

Să îi spui că îl îmbrățișez și pe toți cei care mai au gânduri frumoase cu mine, zi-le că le răspund la fel, cu tot dragul și cu toată prietenia. Sper să îmi revin și atunci o să fie bine”, a declarat Florin Piersic, într-o discuție cu Mihaela Bârzilă, potrivit Antena 3.

Leave A Reply

Your email address will not be published.