Veste cumplita pentru Bianca Dragusanu. Fosta sotie a lui Victor Slav a primit un diagnostic grav

Bianca Drăgușanu suferă de o boală incurabilă. Bianca este una dintre cele mai controversate vedete din showbiz-ul românesc. Vedeta surprinde de fiecare dată cu aparițiile sale și nu ascunde nimic despre viața ei personală. Cu toate astea, blondina a preferat să nu vorbească despre probleme sale de sănătate. Ce boală are Bianca Drăgușanu?

Bianca Drăgușanu suferă de o boală incurabilă. Ce diagnostic a primit de la medic

Bianca Drăgușanu este cunoscută pentru poveștile sale de dragoste pe care le-a avut cu diferiți bărbați celebri din showbiz-ul românesc. La vârsta de 40 de ani, Bianca arată foarte bine și este admirată de mulți internauți. Cu toate că este mereu cu zâmbetul pe buze, Bianca ascunde o dramă.

Blondina a declarat că suferă de o boală dificilă. Mai exact, fosta asistentă tv a fost diagnosticată cu diabet.

Vedeta a declarat în emisiunea lui Dan Capatos că nu are voie să mănânce zahăr și este nevoită să țină cont de sfaturile și recomandările cadrelor medicale pentru a nu complica situația.

Deseori, blondina consumă produse fără zahăr pentru a nu i se face rău. „Eu sunt bine, orice ar fi. Sunt foarte bine eu, dar mănânc fără zahăr pentru că nu am voie zahăr. Și dacă mănânc zahăr mi se face rău”, a spus ea la Antena Stars.

Leave A Reply

Your email address will not be published.