Veste cumplită despre Mariana Ionescu Căpitănescu. Ce s-a întâmplat cu marea artistă. România e în stare de șoc

Momente de groază pentru Mariana Ionescu Căpitănescu. Toată România este în stare de șoc când a aflat ce a pățit îndrăgita cântăreață de muzică populară.

Polițiștii au intervenit la aflarea veștii și au luat urgent măsuri.

Mariana Ionescu-Căpitănescu a trecut prin clipe de groază în urmă cu ceva timp. Poliția a intervenit, însă, iar acum celebra cântăreață a făcut primele declarații.

Ea a vorbit despre episodul care a marcat-o profund.

Cunoscuta voce de muzică populară a făcut primele comentarii după ce bărbatul care o hărțuia a fost reținut.

Ea a dat detalii după ce a aflat că cel care o suna uneori și de 200 de ori pe zi, a fost săltat de autorități.

Mariana Ionescu Căpitănescu și sora ei, Marcela Fota au trecut prin clipe de groază, din cauza unui fan.

Artistele aproape că au ajuns la disperare în încercarea de a scăpa de apelurile și mesajele insistente ale bărbatului care făcuseră o pasiune pentru ele. Acum, acesta a fost reținut.

Cine este bărbatul care a hârțuit-o pe Mariana Ionescu Căpitănescu
Bărbatul care le hărțuia pe cele două interprete de muzică populară are 39 de ani și este din satul Bulbucata, judeţul Giurgiu.

Polițiștii au efectuat o percheziție la locuinţa acestuia și au ridicat mai multe dispozitive electronice: laptop-uri și telefoane mobile.

A fost reţinut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de hărțuire, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Dolj. El va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

”De o zi mă simt mult mai liniștită pentru că am fost atât de mult deranjată de apelurile telefonice și de mesaje de la acest personaj, pentru că încă nu îi știu numele, și mă simt mai liniștită.

Mă simt cumva eliberată, pentru că simțeam că sunt în pericol și-mi era teamă pe la evenimente, să nu se întâmple ceva, să fiu urmărită de acest individ și acum mă simt cumva mai liniștită și nu mai primesc nici apeluri necunoscute, nici mesaje pe whatsapp, mă simt eliberată.”, a declarat Mariana Ionescu Căpitănescu la Antena Stars.

Ce i-a transmis la telefon celebra cântăreață celui care nu îi dădea pace

Artista a povestit că acest individ a început să îi scrie încă din luna mai.

La început, bărbatul a început să o apeleze pe sa. Aceasta l-a blocat, însă, moment din care a început coșmarul pentru cântăreață.

„Eu având alt telefon nu am putut să blochez numerele necunoscute și el își dorea să intre în legătură cu sora mea.

Apela la mine să-l ajut să intre în legătură cu sora mea pentru că îi place de ea și vrea să se întâlnească cu ea.

I-am spus că nu pot să fac asta pentru el, dar a continuat să mă apeleze să mă jignească atunci când îi răspundeam.”, a mai povestit artista.

Din cauza acestui bărbat, toată familia artistei era în alertă, spune Mariana Ionescu Căpitănescu. A suportat câteva luni cu speranța că se va opri.

L-a rugat chiar să pună punct acestei hărțuieli, dar în urmă cu aproximativ 3 săptămâni nu a mai rezistat și a mers la poliție.

„Am făcut plângere pentru că am observat că am de-a face cu o persoană dificilă”, a mai declarat Mariana Ionescu-Căpitănescu.

Leave A Reply

Your email address will not be published.