Văduva Piticului Colorado nu poate să-și refacă viața sentimentală. Fetița Mădălinei nu vrea un bărbat în viața lor: „Este geloasă”

Văduva Piticului Colorado este singură și acum, la 6 ani de la moartea soțului ei.

Mădălina a mărturisit că nu poate să-și refacă viața sentimentală, iar unul dintre motive este faptul că fetița ei nu își dorește un bărbat în viața lor.

Mădălina, văduva Piticului Colorado, a vorbit despre viața ei sentimentală, la Antena Stars.

La aproape 6 ani de la moartea soțului ei, femeia încă nu și-a refăcut viața cu alt bărbat.

Se pare că încercările ei au eșuat până acum, dar nici nu crede că va reuși prea curând, având în vedere că fiica ei nu vrea un bărbat în viața lor.

Văduva Piticului Colorado nu poate să-și refacă viața sentimentală, pentru că fetița ei nu acceptă

Văduva susține că îi este foarte greu să găsească pe cineva, iar faptul că fata ei nu ar acepta un bărbat în viața ei face ca lucrurile să fie și mai complicate pe plan sentimental

Acum, Mădălina deja s-a resemnat cu situația, potrivit spuselor ei.

„Am încercat cu cineva vreo doi ani la rând, dar am văzut că nu se poate. Nu am ce să-i reproșez acelei persoane, dar am văzut că nu e pentru mine. (…)

Cu persoana cu care am încercat să-mi fac o relație ne vedeam de trei ori pe an. Venea la mine la țară, stătea o săptămână la mine și pleca. (…) Nu cred că Eva ar accepta un bărbat în viața mea.

Este geloasă, pentru că copilu a deschis ochii numai pe mine. Am renunțat, așa a fost mai bine pentru mine.

Când va fi, va fi. Am obosit să vreau.”, a mărturisit Mădălina, văduva Piticului Colorado, la Antena Stars.

Când Piticul Colorado s-a stins din viață, fiica lor avea numai 6 luni. Astfel, micuța este obișnuită să fie crescută doar de mama ei.

Totuși, Mădălina are parte de ajutorul nașilor de cununie în tot ceea ce ține de creșterea fetiței, care a început clasa pregătitoare în această toamnă.

Leave A Reply

Your email address will not be published.