Unde lucrează mama Biancăi Drăgușanu după ce s-a mutat în București? Aceasta câștigă peste 9.000 de lei pe lună

Mama Biancăi Drăgușanu s-a angajat în București.

Puțini, însă, sunt cei care știu ce job are și cu cât este plătită de șefii ei.

Mama Biancăi Drăgușanu, în vârstă de 61 de ani, a lăsat în urmă tot ce avea la Călan, Hunedoara, și s-a mutat în București de câțiva ani.

Femeia a vrut să fie cât mai aproape de fiica ei, dar și de nepoțica ei. Iar de câteva luni, Madi a făcut o altă schimbare uriașă.

Femeia a devenit consilier la ANOFM (Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă) Sector 2, din cadrul Ministerului Muncii și Protecției Sociale.

În trecut, aceasta a lucrat la AJOFM Hunedoara-Deva, acolo unde era expert. Mama Biancăi Drăgușanu are acum, în cadrul instituției în care activează, un salariu brut de 9.303 lei / lună, iar cel net este de 5.442 lei / lună.

În 2016, Madi Drăgușanu a primit diagnostic crunt din partea medicilor. Vestea că are cancer de piele a afectat-o extrem de mult, atât pe ea, cât și pe fiicele sale.

“Mama era foarte speriată, avea ochii în lacrimi mereu şi nu mai ştiam cum să o mai consolez. De aceea, am luat decizia de a o aduce la medic, în ciuda faptului că ea nu voia nimic. Am convins-o că trebuie să se opereze pentru a-şi salva viaţa”, declara Bianca, la vremea respectivă.

Intervenția a fost un real succes. Mama Biancăi Drăgușanu a trecut printr-o recuperare grea însă și-a păstrat mereu optimismul:

”I s-a recoltat piele de pe braţ pentru a i se acoperi ce i s-a scos. Rămăsese acolo practic o gaură în nas. Mama a fost în stare de şoc, însă acum este optimistă şi aşa trebuie să fie”, a mai spus Bianca.

Leave A Reply

Your email address will not be published.