Unbarbat din Iasi și-a prins soția în mașină cu preotul care i-a cununat. Incredibil ce i-a cerut, pentru a nu-l da în vileag

Un fermier din Iași a avut parte de surpriza vieții lui, atunci când și-a găsit soția în mașină, cu preotul.

Orbit de furie, acesta i-a cerut preotului o sumă importantă de bani,

pentru a nu spune mai departe cele întâmplate.

Un fermier din Iași și-a prins soția alături de preotul care i-a cununat și i-a cerut acestuia suma de 20.000 de euro în schimbul tăcerii lui. Mai mult decât atât, situația a degenerat, iar spiritele s-au încins extrem de repede.

Un fermier din Iași a vrut să își facă singur dreptate și și-a bătut soția infidelă
După ce a descoperit că soția lui îl înșală chiar cu preotul care i-a cununat, acesta nu doar că a cerut suma de 20.000 de euro, dar a trecut și la bătaie, motiv pentru care, pentru ambele fapte, a fost arestat pentru 30 de zile.

Loviturile au fost încasate chiar de către soția lui, după care a mers la preot, pentru a-și face dreptate, așa cum a crezut el de cuviință. Cei doi se pare că au ajuns la un numitor comun, deoarece preotul stabilise să îi dea fermierului 10.000 de euro.

Atunci când a vrut să se întoarcă la el cu prima tranșă, reprezentând jumătate din suma finală, polițiștii au venit la fața locului, chemați fiind de către preot.
Imediat ce banii i-au fost dați fermierului, poliția l-a arestat și l-a dus la audieri.

Bărbatul a recunoscut fapta, timp în care soția lui, în vârstă de doar 26 de ani, a fost dusă la un centru pentru protecția victimelor violențelor. Mai mult decât atât, preotul a și lipsit de la biserică, de la ultima slujbă pe care ar fi trebuit să o facă.
Fermierul din Iași riscă să ajungă după gratii, deoarece femeia s-a dus la Poliție și a depus o plângere, cerând, de asemenea, emiterea unui ordin de protecție împotriva partenerului ei.

Leave A Reply

Your email address will not be published.