Un vasluian întors acasă din Italia a primit interdicție de la soție să intre în locuință

Un bărbat care s-a întors din Italia trăiește o adevărată dramă, după ce soția sa nu îl lasă să intre în locuința pe care cei doi o au în Dragomirești. Virgil a povestit cu lux de amănunte care este motivul pentru care femeia i-a dat „interdicție” și ce are cuplul, de fapt, de împărțit.

Un bărbat din Dragomirești vrea să își facă dreptate, după ce a fost „expulzat” de soție din casă. Virgil Antohi, care se afla plecat încă din anul 2001 la muncă în Italia, s-a întors acasă, însă reacția soției nu l-a bucurat nicidecum. Bărbatul s-a trezit cu imposibilitatea de a intra pe proprietate, iar oamenii legii nu au reușit nici până acum să soluționeze problema conjugală. Bărbatul, care a primit „interzis” de la soție, dorea să ia bormașina din casă, pentru a pune un lampadar la mormântul părinților săi. Totuși, soția nu duce singură „războiul” cu soțul, căci îi are de partea ei pe cei șapte copii.

„Eu sunt venit din Italia, am act, am tot, am venit să-i fac un praznic lui tata, am scule acolo, vreau să intru și eu să iau o bormașină. Eu plec, nu stau mult. Vreau să pun un lampadar la mormântul părinților mei, dar soția nu mă primește în curte. Acolo e casa tatălui meu. Ea are niște vorbe foarte murdare. Vrea să mă ardă de bani, să mă bage în pușcărie, sunt multe pe care vrea să mi le facă”, a spus Virgil.

Autoritățile nu au ce să-i facă

Întors în Dragomirești, din Italia, bărbatul a rămas surprins că soția nu l-a lăsat să intre pe poartă. Au existat sesizări la poliție.

„Am fost la poliția din Dragomirești, am fost la Municipiu. Am depus o cerere și de o săptămână nu au venit. După ce am sunat la 112 din fața casei, a venit, dar tot nu s-a rezolvat nimic.

sursa: bzi.ro

Leave A Reply

Your email address will not be published.