Un primar în vârstă de 65 de ani s-a căsătorit cu iubita lui de doar 16 ani. Ce s-a întâmplat la câteva zile după nuntă

Recent, un primar în vârstă de 65 de ani a dat vestea că s-a căsătorit cu iubita lui, o tânără care are doar 16 ani. Bărbatul nu consider că diferența de vârstă de aproape 50 de ani este o problemă, ba chiar e de părere că dragostea lor e una cât se poate de sinceră și puternică. Dezvăluirile omului au ajuns pe internet și au devenit virale, stârnind un val puternic de reacții de la oameni din întreaga lume.

Un primar în vârstă de 65 de ani a anunțat că s-a căsătorit cu iubita lui în vârstă de 16 ani. Ce a dezvăluit

Aceasta este incredibila poveste de viață a unui primas din Brazilia, care a decis să nu țină cont de diferența de vârstă atunci când a venit vorba despre iubire. Chiar dacă se spune că dragostea nu cunoaște limite sau vârstă, în cazul bărbatului vorbim despre o diferență de vârstă de 50 de ani, fiindcă el are 65 de ani, iar cea care i-a devenit soție are doar 16 ani.

Hissam Dehaini și partenera lui, pe nume Kauane Camargo, se află în prezent într-o vacanță în Aruba, însă odată ce luna de miere se va termina, tânăra va trebui să se întoarcă la școală, pentru a-și finaliza studiile.

Cuplul a stârnit un scandal uriaș în Araucaria, o localitate din Parana (Brazilia) atunci când a avut loc căsătoria, pe 12 aprilie 2023. Unii susțin că tânăra ar fi împlinit 16 ani chiar cu câteva zile înainte de nunta cu primarul în vârstă de 65 de ani.

„Suntem fericiți. Ea îmi face mult bine, mă bucură, iar la fel fac și eu. Suntem împreună și nu facem nimănui niciun rău”, a mărturisit bărbatul, potrivit celor de la thesun.co.uk.

Mai mult decât atât, bărbatul n-a ezitat să publice imagini din luna de miere luxoasă în care a plecat alături de proaspăta lui soție, pentru a arăta tuturor cât de fericiți sunt împreună.

„Ce contează ce zice lumea, sincer…Nu ne pasă!”, a fost dezvăluirea făcută de tânăra care este considerată o adevărată frumusețe locală.

Bărbatul, care nu este la prima căsătorie, are o avere de milioane de lire sterline, realizată ca om de afaceri. În Brazilia, căsătoria e permisă la 16 ani dacă părinții își dau acordul.

Imediat după nuntă, mama și mătușa miresei au primit posturi bine plătite la primărie, lucru ce a stârnit mai multă furie în rândul localnicilor.

Leave A Reply

Your email address will not be published.