Un influencer cunoscut pe Tik Tok a murit la 21 de ani. Tanya Pardazi a avut un tragic accident

Un influencer cunoscut pe Tik Tok a murit la 21 de ani. Fosta semifinalistă Miss Canada s-a stins din viaţă în timp ce efectua un zbor de paraşutism în Ontario, Canada, pe 27 august.

Un influencer cunoscut pe Tik Tok a murit la 21 de ani. 

Potrivit unui statment al companiei de parașutism, tânăra și-a deschis parașuta prea târziu în timp ce se afla în aer, în timpul primului său curs solo.

Aspiranta la titlul de regină a frumuseții a fost transportată de urgență la spital, unde a fost declarată moartă.

Un influencer cunoscut pe Tik Tok a murit la 21 de ani

Skydive Toronto a precizat într-o declarație: „O studentă la parașutism, în vârstă de 21 de ani, a sucombat în urma rănilor fatale obținute printr-o situație de urgență. Echipa de la Skydive Toronto colaborează în prezent cu poliția din South Simcoe în cadrul anchetei lor. Săritorul a fost o adăugire recentă binevenită în comunitatea de parașutism și va fi regretat printre noii prieteni ai studentului și colegii de la Skydive Toronto”.

Parașutistul a deschis o parașută principală care se rotea rapid la o altitudine joasă, fără a avea timpul, altitudinea necesară pentru ca parașuta de rezervă să se umfle.

Skydive Toronto a declarat că „a fost profund afectată de acest accident, deoarece și-a perfecționat programul de pregătire a elevilor timp de peste 50 de ani”.

Un purtător de cuvânt al Serviciului de Poliție din South Simcoe a confirmat că o anchetă este în curs de desfășurare.

Pardazi, care avea aproape 100.000 de urmăritori pe TikTok, a participat anterior la concursul de frumusețe Miss Canada, ajungând în semifinale în 2017.

De asemenea, ea era înscrisă la Universitatea din Toronto, unde studia filosofia.

Comentariile de sub postările de pe TikTok ale lui Pardazi sunt pline de omagii din partea fanilor rămași devastați de vestea tragică

Leave A Reply

Your email address will not be published.