Un expert FBI, declarații cutremurătoare la 12 ani de la moartea Mădălinei Manole: ”Nu s-a sinucis. Sunt 23 de probe care arată că a fost omorâtă”

Mădălina Manole ar fi împlinit 55 de ani, pe data de 14 iulie 2022. Regretata artistă s-a stins din viață în urmă cu 12 de ani.

Acum, un expert FBI este de părere că „fata cu părul de foc” nu s-ar sinucis, ci ar fi fost ucisă „Concluzia mea a fost confirmată de absolut toţi experţii internaţionali”, a spus Mihaela Brooks, expert profiler pentru FBI, la Antena 3.

Ce spune expertul FBI

Regretata cântăreață a fost găsită fără suflare de soţul ei, în propria locuinţă, pe 14 iulie 2010. Mihaela Brooks, expert profiler pentru FBI, a vorbit, pentru sursa citată, despre expertizele extrem de elaborate, care au dus la concluzia că Mădălina Manole nu s-ar fi sinucis.

„Nu numai că sunt foarte sigură, dar concluzia mea a fost confirmată de absolut toţi experţii internaţionali, în toate domeniile din medicină Legală, toxicologie, şi aşa mai departe.

Mai recent, spre marea mea bucurie, experţii români pe care îi aduc în toxicologie şi medicină legală, chiar interpretarea urmelor la faţa locului, au început să îmi dea dreptate şi spun că, nu numai că sunt mari semne de întrebare, dar unii dintre ei deja au confirmat că a fost omor.

Acum câţiva ani, am menţionat, pe scurt, 23. Din punct de vedere medico-legal, pe esofagul ei existau zgârieturi. Nu erau chimice, de la otravă. Deci, nu ai cum să comiţi un asfel de act şi să te zgârii pe esofag, doar dacă cineva ţi-a băgat ceva pe gât.

Şi nu sunt cei de la salvare care au încercat să o resusciteze. Intubarea pe care cei de la salvare au făcut-o, şi scrie chiar şi în fişa medicală, este o intubare care merge până la epiglotă, deci nu avea cum să ajungă până la esofag.

Din punct de vedere toxicologic, cantitatea de substanță pe care cică ea ingerat-o, este atât de mare. încât putea să să ucidă elefanți.

Dar această substanță, ca și orice substanță pe care tu o iei pentru a comite un astfel de caz, indiferent că tu ai dorința de a comite actul, organismul tău spune nu. Deci sunt niște reacții ale organismului care nu au fost prezente la ea, în primul rând.

Din punct de vedere criminalistic, sunt niște amprente care au fost plantate. De fapt, este o singură amprentă la fața locului care aparține Mădălinei. La degetul mare, la cum a ținut să spun recipientul, dar nu există nicio urmă de amprentă, deci ea nu avea cum să ţină un recipient cu un singur deget. Nu mai spun de urma de pe pahar”, este o parte din declarație expertului FBI, la Antena 3.

Specialista susține că: ”Din punct de vedere psihologic, există așa-zisul SMS la ora 02:32. Medicul legist la fața locului și inclusiv medicul de pe salvare care a fost la până în ora 7 dimineața acolo, au menționat că era în ligiditate totală, inclusiv membrele inferioare.

Deci de la 7 la 2, 5 ore, da? 02:32 dimineața, 4 ore jumătate. Ligiditatea aceasta generală intervine între 6-8 ore, deci ea nu avea cum în 4 ore jumătate, să aibă o ligitate general. Din punct de vedere psihologic, în primul rând că nu s-a făcut, pe lângă autopsia psihologică… Dacă vă aduceți aminte așa-zisul SMS, bilet de adio, nimeni nu este de vină. Motivul este că << nu mai mă suport fizic>>”.

Ce spun experții din India despre cazul Mădălinei Manole
Mihaela Brooks susține că a fost plecată în India, să prezinte în fața experților de acolo, cazul Mădălinei Manole și pe cel al mezzosopranei Maria Macsim Nicoară.

”Pe 3 iulie am fost invitată în India, de guvernul indian să prezint acest caz și cazul mezzosopranei (n.r Maria Macsim Nicoară), la 500 de experți din toate domeniile din India, de o agenție și pot să fac dovadă la asta.

Au fost foarte interesați de aceste două cazuri, pentru că le numesc unice în lume. Mi s-a adresat o întrebare extraordinară: Care a fost elementul la fața locului care ţie ți-a dat de înțeles că ea de fapt nu s-a sinucis, din punct de vedere psihologic.

Ne referim la SMS, și răspunsul meu a fost acesta: În SMS scrie: nu mai mă suport fizic. La locul faptei, dacă urmăriți întreaga casă, peste tot erau fotografiile ei. Fotografii în dormitor, pe hol, tablouri mari, nu doar fotografii mici. Cineva care nu se suportă fizic din niciun punct de vedere, nu se vede peste tot în casă.

Leave A Reply

Your email address will not be published.