Un cunoscut jurnalist britanic spune despre Vladimir Putin că este „grav bolnav” și că ”arată ca un hamster”

John Sweeney, un cunoscut jurnalist de investigație britanic, care a acoperit timp de mai mulți ani subiecte care l-au avut ca protagonist pe președintele rus Vladimir Putin, a scris în noua sa carte că

după părerea sa liderul de la Kremlin arată „grav bolnav”, cu obrajii umflați, care îl fac să semene cu un hamster.

În viitoarea sa carte (care va apărea pe 21 iulie), ”Killer in the Kremlin”, Sweeney a descris schimbările pe care le-a observat în comportamentul și aspectul fizic al lui Putin, despre care a spus că îl sperie.

El a teoretizat utilizarea steroizilor pentru schimbările lui Putin, menționând că președintele ar fi

putut începe să ia medicamentele cu ani în urmă pentru a trata o leziune la spate suferită după căderea de pe cal.

Potrivit lui Sweeney, acest lucru ar fi putut duce la un model de abuz de steroizi, care poate provoca o serie de probleme de sănătate, cum ar fi leziuni majore ale organelor și tumori.

Zvonurile despre sănătatea lui Putin circulă de câteva luni. Unii oameni au dat ca exemple clipuri video cu președintele rus în care apărea tremurând sau tensionat, lucru care ar arăta că ar putea

suferi de Parkinson, chiar dacă unii experți medicali au contestat acesată ipoteză. În aprilie,

potrivit unui raport de investigație al Proekt Media, Putin ar fi fost însoțit de medici – inclusiv de un chirurg specializat în cancer tiroidian – în călătoriile pe care le-a efectuat din 2016 până în 2019.

Raportul mai spunea că Putin ar fi fost operat cu câțiva ani în urmă, dar nu spunea în mod direct dacă el a fost diagnosticat cu cancer sau cu o altă boală.

Leave A Reply

Your email address will not be published.