Un celebru model a murit în condiţii tragice. Acum două zile posta pe Instragram o fotografie în care era vizibil binedispusă

Tânărul model Bojana Šarac s-a stins din viață, iar vestea morții ei a șocat publicul larg din Serbia. Informaţii neoficiale indică faptul că aceasta s-ar fi sinucis.

Bojana Šarac era faimoasă în lumea modei, numele ei fiind foarte apreciat în această industrie nu numai în Serbia, ci și în străinătate.

Ea a lucrat ca model la Istanbul, Milano, la Londra sau în China, iar în ultima vreme făc ea naveta între Londra și Novi Sad.

„Londra mi se potrivește cel mai bine, dar probabil că cel mai bine Londra anilor ’80, pentru că atunci ei aveau o scenă în care vorbim despre Vivienne Westwood și  oameni precum Alexander McQueen, aflându-se atunci chiar în perioada de glorie.

Singurul lucru pe care îl regret este că nu m-am născut atunci.. Sau, de fapt, să fi avut atunci 15-16 ani, așa ar fi fost ideal”, spunea tânărul model.

Tânăra a studiat psihologia, scrie „Republika”, iar ultima fotografie pe reţelele de socializare a postat-o cu doar două zile înainte de tragedie.

Prietenii, încă în stare de șoc, își iau rămas-bun de la frumoasa Bojana în comentarii: „Călătorește cu îngerii, îngerasule”, „Tuturor ne va fi dor de tine… O scurtă și dureroasă întrebare „de ce?”. După cum scrie cotidianul Blic, conform informațiilor neoficiale, Bojana s-a sinucis.

Vestea că modelul Bojana Šarac s-a stins din viață a fost confirmată de tatăl acesteia, care a scris pe Facebook: „Fiica mea a plecat. Mi-a fost luată de Dumnezeu la 28 de ani!„.

Leave A Reply

Your email address will not be published.