Un bebelus a fost declarat mort la nastere, iar parintii indurerati s-au pregatit de inmormantare. Pe drumul spre cimitir s-au auzit tipete din sicriu. Ce a urmat face inconjurul tarii

Situație de-a dreptul bizară într-un spital din Brazilia!

Un bebeluș a fost declarat mort la naștere, însă atunci când toată lumea se pregătea de înmormântare, copilul a dat semne de viață.

Specialiștii susțin că i-au revenit bătăile inimii atunci când nimeni nu se aștepta. Iată cum a reacționat mama bebelușului!

Un bebeluș declarat mort a dat semne de viață fix în momentele când era pregătit pentru înmormântare.

Tot personalul medical a rămas pur și simplu uimit, după ce bebelușul a fost declarat „născut mort”.

Mama copilului este o tânără în vârstă de doar 18 ani din Brazilia.

Femeia nu știa că este însărcinată, însă a fost transportată de urgență la spital, spunând că se simte foarte rău și că are dureri greu de imaginat.

La spital, medicii nu i-au făcut un control amănunțit, așa cum ar fi trebuit. I-au dat mai multe medicamente, i-au prescris și o rețetă și au trimis-o înapoi, la domiciliu.

După câteva zile, însă, tânăra de 18 ani a născut acasă.

Până când a născut, tânăra de 18 ani nu știa că este însărcinată.

Atunci când a adus bebelușul pe lume, medicii de la spitalul din Brazilia au anunțat-o că, din nefericire, bebelușul s-a născut prematur, fără suflare, declarându-l mort.

Copilul cântărea mai puțin de un kilogram la naștere

Conform medicilor, cel mic s-a născut la șapte luni și cântărea mai puțin de un kilogram. Un director de pompe funebre a ridicat cadavrul în jurul orei 3 dimineața. Voia să îl pregătească pentru înmormântare.

Câteva ore mai târziu, chiar în momentele în care punea totul la punct pentru a-l conduce pe ultimul drum pe cel mic, bărbatul a observat că ”bebelușul ofta”, așadar era viu și îi bătea inima.

Copilul a fost transportat de urgență la spital și a fost internat la Terapie Intensivă Neonatală pentru tratament de specialitate.

„Pentru mine, este un miracol. Am văzut-o pe doctoriță vorbind și ea îmi spunea foarte clar că acest copil a murit. Casa de pompe funebre a venit să-l ia și el era mort. Cumva i-au revenit bătăile inimii”, a spus un purtător de cuvânt.

În continuare, tânăra de 18 ani se află acasă, după ce a fost externată, recuperându-se la domiciliu, iar bebelușul acesteia este la spital, monitorizat de cadrele medicale de specialitate.

Leave A Reply

Your email address will not be published.