Un batran a pus pe tejghea singurii bani pe care ii avea, cerandu-si iertare. Casiera a facut un gest care le-a adus multora lacrimi in ochi

maginea a devenit virala si multa lume a plans cand a aflat ce s-a intamplat! Intr-un supermarket, o casiera le-a dat tuturor o adevarata lectie de viata.

Un batran a pus pe tejghea singurii bani pe care ii avea, cu vocea tremuranda.

Si-a cerut iertare in fata angajatei din supermarket, dar nimeni nu se astepta la ceea ce a urmat.

Femeia i-a spus totalul, apoi barbatul a inceput sa numere monedele.

De teama ca nu va reusi sa achite toata suma de pe bon, s-a incurcat si a inceput sa tremure de emotie.

Si-a cerut iertare cu vocea tremuranda, insa gestul facut de casiera a emotionat o lume intreaga.

Un batran a pus pe tejghea singurii bani pe care ii avea, cerandu-si iertare

“Articolele acestui domn au fost scanate si i s-a dat totalul. Se uita cu scuze la mine si incepe sa scoata pumni de maruntis din buzunare.

A numarat gresit si a inceput sa se agite. Imi da un: «Imi pare foarte rau» mormait. Ii tremura mainile si vocea.

Caserita ii ia mainile si ii arunca tot restul pe tejghea si spune: «Nu este o problema, draga. Vom face asta impreuna”.

El continua sa isi ceara scuze fata de amandoua, in timp ce noi il asiguram ca este in regula. Isi rezolva tranzactia si el pleaca. M-am uitat la aceasta femeie minunata si i-am spus: “Multumesc ca ai fost atat de rabdatoare cu el».

Sursa foto: lovewhatmatters

Ea da din cap si imi raspunde: «Nu ar trebui sa-mi multumesti, iubito. Ceea ce este in neregula cu lumea noastra este ca am uitat cum sa ne iubim unii pe altii».

Vreau sa fiu mai mult ca ea” este mesajul postat de clienta care astepta in spatele batranului din imaginea de mai sus, scrie Cancan.

“Acesta ar fi putut fi tatal meu 😢 Sunt atat de recunoscator pentru oamenii care impartasesc compasiune si bunatate fata de ceilalti” este doar unul dintre miile de comentarii primite la postarea devenita virala.

Leave A Reply

Your email address will not be published.