Un bărbat din Târgu Mureș a cumpărat un televizor de la Flanco. Ce a găsit în interior când a deschis cutia

Un bărbat din Târgu Mureș a cumpărat un televizor de la Flanco dar când să deschidă cutia acasă a avut parte de o surpriză uriașă. Mai exact, tanărul era să leșine când a constatat că prudusul electronic era spart. Intereaga pațanie nefericită a fost povestită pe o rețea de socializare.

Ce a pățit un bărbat când a cumpărat un televizor de la Flanco
Ceea ce pentru unii poate însemna o mare bucurie, pentru alții poate reprezenta un motiv real de supărare. Un tânăr din Târgu Mureș a decis să-și achiziționeze un televizor, dar nu s-a gândit nicio secundă ce avea să urmeze, atunci când a ajuns acasă.

Pe grupul de Facebook „Ești din Târgu Mureș dacă…” Emanuel a povestit întreaga întâmplare și a tras un semnal de alarmă cu privire la magazinul din care a achiziționat televizorul.

Așa cum v-am spus, Emanuel a avut parte de un șoc atunci când a deschis cutia în care se afla televizorul pe care îl cumpărase. Tânărul a constatat cu stupoare că aparatul electronic era spart.

„Ieri după masă, mă duc să iau un tv, din Flanco…Găsesc tv, îl plătesc, plătesc și extra asigurare.

Ajung acasă, deschid coletul și surpriză..tv spart. Verific cutia, cutia sparta… M-au luat toți nervii. Azi dimineață sun la ei, mă pune cucoana aia să fac poze și să.i trimit. Îmi spune că totul e în regula că se rezolva. Împachetez tv și mă duc la Flanco. Mi se spune să aștept ..Aștept 2 ore ..Se dau telefoane…Îmi spun să revin peste o ora. Mă întorc în magazin și îmi transmit că nu se poate schimba tv că e vina mea că nu am dorit deschiderea cutiei și că asigurarea să îmi rezolve problema…!!??!!

Vi se pare normal că asigurarea să rezolve problema în cazul asta?” a scris Emanuel, pe grupul de Facebook.

A comandat un televizor de pe internet, dar a luat ţeapa vieţii! Ce era în colet
O alta întâmplare de acest gen s-a petrecut la jumătate anului, în luna iulie. la momentul respectiv a creat o intreagă dispută printre internauți.

La fel, un bărbat a crezut că dă lovitura şi că îşi cumpără un televizor de ultimă generaţie la un preţ foarte mic, dar a luat ţeapa vieţii sale! Când a ajuns coletul şi a văzut pentru ce a plătit, a crezut că i se face rău. În locul SMART TV-ului pe care şi-l dorea, bărbatul a primit o „frumoasă” bucată din lemn, ambalată asemenea unui televizor de ultimă generație.

Nu știm cu exactitate daca întâmplarea s-a petrecut la noi în tara, mulți internauți fiind de părere că pățania este una din afară. Cert este că de fiecare data când comandam online trebuie să fim foarte atenți la ceea ce comandam, precum și la produsul care iți ajunge acasă printr-o firma de curierat.

„Aşteptam cu nerăbdare, mă gândisem că fac o afacere perfectă, n-am stat să analizez de ce e preţul aşa mic”, îşi începe omul păcălit povestea pe internet. „Când am deschis şi am văzut ce e înăuntru mi s-a făcut rău, n-am crezut că e posibil aşa ceva! N-am ce să mai fac, mi-am luat ţeapă”, a scris tânărul pe Facebook.

Leave A Reply

Your email address will not be published.