Un bărbat care are avea căștile pe urechi a murit călcat de tren în Eforie Sud

Un bărbat de 45 de ani a murit, joi, după ce trenul R 8806, care circula pe ruta Mangalia – Constanţa, l-a lovit în staţia Eforie Sud. Bărbatul avea căștile în urechi și nu ar fi auzit trenul.

Un bărbat de 45 de ani a murit, joi, accidentat de trenul R 8806, care circulă în relația Mangalia – Constanța, la intrarea în stația Eforie Sud. Se pare că victima avea căștile pe urechi și nu ar fi auzit trenul, surprins chiar pe linia de cale ferată.

„(…) trenul R 8806, care circulă în relaţia Mangalia – Constanţa, la intrare în staţia Eforie Sud a accidentat mortal o persoană de sex masculin, surprinsă de tren chiar pe linia de cale ferată. Din primele informaţii transmise de la faţa locului, se pare că bărbatul, în vârstă de aproximativ 45 de ani, avea căştile în urechi şi nu s-a asigurat înainte de traversarea liniei. La faţa locului au ajuns organele medicale abilitate, care au constatat decesul, urmând să ajungă la locul accidentului şi reprezentanţii Procuraturii”, a transmis CFR SA într-un comunicat de presă.

Echipajul medical chemat pentru a-i acord primul ajutor nu a mai putut face nimic pentru el, constatând decesul.

În urma accidentului, mai multe trenuri au fost oprite temporar, în stațiile adiacente, până la finalizarea procedurilor desfăşurate de reprezentanţii Procuraturii, ajunşi în staţia Eforie Sud. Este vorba despre trenurile R 8808 – staţionează temporar în Mangalia, IR 11506 – în Costineşti; 10083 – în Eforie Sud, R 8817 – la intrarea în staţia Eforie Nord, şi 11084 – la Agigea Ecluză, deoarece trenul 8806, fiind în mişcare, pentru garare la peron, a rămas oprit, pentru cercetări, chiar în zona aparatelor de cale, zonă care permitea circulaţia altor trenuri.

Leave A Reply

Your email address will not be published.