Un bărbat a aflat că soția sa este în viața, după 30 de ani de la dispariție. Femeia locuiește pe o insulă din Caraibe

Un bărbat și-a căutat neîncetat soția, despre care nu a mai știu nimic din 1992. De curând, autoritățile l-au anunțat că femeia a fost găsită și că a fost internată într-un centru, după ce ultimii ani din viață a locuit pe o insulă din Caraibe.

  • Un bărbat și-a găsit soția, după 30 de ani de când a fost dată dispărută
  • Femeia locuiește pe o insulă din Caraibe

Patricia Kopta, a fost, inițial, dată dispărută, în urmă cu 30 de ani. După ce, mai multe luni la rând a încercat să afle ce s-a întâmplat cu soția sa, bărbatul s-a văzut neputincios, așa că partenera sa a fost declarată moartă, deși nu se știau prea multe detalii despre ceea ce s-a întâmplat.

Femeia a dispărut în 1992 și a fost declarată moartă

Patricia Kopta a fost dată dispărută în 1992, după ce a fost văzut pentru ultima dată în Pittsburgh, Pennsylvania.

Luni la rând, polițiștii au încercat să îi dea de urmă, dar niciun indiciu nu a condus la locul în care se afla femeia.

Mai apoi, a fost, oficial, declarată dispărută, dar la 7 ani de la acest moment, Patricia Kopta a fost internată într-un centru.

Femeia suferă de demență și abia după mulți ani au apărut și primele informații despre ceea ce i s-a întâmplat.

Soția bărbatului a ajuns pe o insulă din Caraibe cu un vas de croazieră

Văzând că nu a putut da de soția sa deloc, bărbatul s-a resemnat, până când femeia a început să le povestească angajaților centrului în care este îngrijită mai multe detalii despre viața sa.

Patricia Kopta și-a amintit cum a plecat pe un vas de croazieră în jurul Europei. Mai apoi, le-a spus cum a ajuns să trăiască pe cont propriu pe o insulă din Caraibe. Ulterior, reprezentații centrului i-au alertat pe oamenii legii, care le-au povestit tot ceea ce i se întâmplase femeii.

Abia atunci bărbatul a aflat că soția sa, pe care a crezut-o moartă timp de 30 de ani, trăia în Puerto Rico. Patricia Kopta a fost văzută de mai multe ori în jurul capitalei San Juan.

Și familia femeii a avut un șoc, atunci când a aflat că este în viață. Sora acesteia susține că Patricia Kopta a mai fost și înainte acolo, dar nu s-a gândit vreodată că s-a stabilit pe insulă.

Leave A Reply

Your email address will not be published.