Un băiețel de 4 ani a murit după ce a fost lovit, pe trotinetă, de o mașină în Buftea

Scene șocante s-au petrecut joi seară pe o stradă din Buftea, în județul Ilfov. Un băiețel de patru ani a ajuns în stare gravă la spital după ce a fost lovit de o mașină în timp ce încerca să traverseze, pe trotinetă, strada. Ulterior, copilul a murit.

Șoferul a fugit de la locul faptei, însă mai târziu a mers la secția de poliție și a mărturisit ce a făcut.
Impactul a fost surprins de o cameră de supraveghere din zonă.

Copilul era cu mama lui pe stradă când a avut loc accidentul. În imaginile surprinse de camerele de supraveghere se vede cum băiețelul se plimbă cu trotineta pe mijlocul drumului.

Când vede mașina care se îndreaptă spre cel mic, începe să strige cu disperare să se întoarcă pe trotuar, însă nu ascultă și traversează strada. O clipă mai târziu, este lovit în plin de autoturism.

Trotineta a ajuns tocmai în celălalt capăt al străzii, acolo unde șoferul a reușit să oprească mașina. Între cele două puncte sunt în jur de 200 de metri distanță. Circulația e oprită pe strada Muncii din Buftea, până când politiștii vor termina cercetările.

Șoferul a părăsit locul accidentului, dar după puțin timp a mers singur la poliție să declare ce a făcut.

Martorii povestesc că circula cu viteză. În imagini se observă că nu există nicio intenție de frânare înainte de impact.

Localnică: „Da, avea viteză.”

Localnic: „Era trotineta sub mașină. Aici oricine merge cu mașina, cu permise, fără permise.”

La fața locului au ajuns imediat mai multe ambulanțe, care l-au găsit pe cel mic în stop cardio-respirator. Băiețelul a răspuns manevrelor de resuscitare și a fost dus la spital. Oamenii din localitate sunt șocați de cele întâmplate.

Leave A Reply

Your email address will not be published.