Un băiat de 8 ani a fost găsit într-o canalizare, la 8 zile după ce a dispărut de acasă. Un trecător a fost cel care i-a auzit strigătele disperate

O familie din Germania trăiește un adevărat miracol. Fiul lor în vârstă de doar 8 ani a fost găsit de un trecător într-o canalizare, după ce a dispărut fără urmă din curtea casei în urmă cu 8 zile.

Joe, un băiețel în vârstă de 8 ani, din Oldenburg, Germania, se juca în curtea din faţa casei când a dispărut fărăr urmă, în mod misterior, pe data de 17 iunie 2022.

Copleșiți de durere, părinţii au anunţat imediat poliția. La căutări au participat sute de localnici, detectivi şi câini de urmă, însă nu au reuşit să dea de urma băiatului.
Strigătele copilului au fost auzite de un trecător
Speranţele că-l vor mai vedea vreodată pe micuțul Joe erau pe punctul de a se nărui când, pe data de 25 iunie, un bărbat a sunat la poliţie şi a mărturisit că se
aude „un zgomot slăbit” dintr-o canalizare. Oamenii legii, printre care și pompierii şi un echipaj al serviciului de ambulanţă s-au deplasat imediat la locul indicat de trecător.
Gura de canalizare era situată la aproximativ 200 de metri de casa familiei lui Joe, în districtul Donnerschwee, notează jurnaliștii de la Daily Mail .
În momentul în care au ridicat capacul canalului, polițiștii l-au găsi pe Joe la baza canalizării, plângând şi strigând disperat după ajutor. Un pompier a încercat să îl calmeze pe copil şi apoi a intrat în interiorul canalului pentru a-l scoate.
Oamenii legii au deschis o anchetă pentru a afla cu exactitate cum a ajuns băiatul în interiorul canalizării, dacă s-a pierdut ori a fost închis de cineva, scrie presa germană, poliţia afirmând că există posibilitatea să fi introdus acolo în mod deliberat de către cineva.
Micuțul Joe a fost transportat de urgenţă la spital. Acum se află în afara oricărui pericol
Leave A Reply

Your email address will not be published.