Un autobuz cu pasageri a luat foc şi a ars în totalitate în Bistrița Năsăud

Un autobuz în care se aflau 16 persoane a luat foc şi a ars în totalitate în această după amiază, pe un drum din Bistriţa-Năsăud. Nimeni nu a fost vătămat.

De la ce a pornit focul

Incidentul a avut loc pe un drum din localitatea Slătiniţa.

În momentul în care a observat flăcările, şoferul autobuzului a intervenit cu extinctorul cu care vehiculul era dotat, însă incendiul s-a extins cu rapiditate.

Datorită rapidității șoferului, toţi pasagerii au coborât în siguranţă, astfel încât nu au fost înregistrate victime.

În momentul în care pompierii au ajuns la locul întâmplării, incendiul se manifesta generalizat, la întreg autobuzul, potrivit ISU Bistriţa-Năsăud.

Echipajul de intervenţie a lichidat incendiul înainte ca acesta să se extindă în pădurea din apropiere.
Două persoane au murit, după ce maşina în care se aflau a intrat într-un TIR

Un accident grav, soldat cu moartea a două persoane, a avut loc în această dimineață în județul Bihor. Maşina în care se aflau a intrat din plin într-un TIR.

Miercuri dimineață, pompierii au fost solicitaţi să intervină la un accident rutier petrecut în localitatea Auşeu, județul Bihor, după ce un TIR şi un autoturism s-au ciocnit.

Cele două persoane aflate în autoturism au rămas încarcerate şi se aflau în stop-cardiorespirator la sosirea echipajelor.

Pompierii au scos cele două persoane din maşină, iar cadrele medicale au început imediat manevrele de resuscitare.

Din păcate, în ciuda eforturilor depuse, femeia şi bărbatul din autoturism nu au putut fi salvaţi, astfel că a fost declarat decesul.

Leave A Reply

Your email address will not be published.