Ultima ora: Ce veste trista Tragedie în familia lui Florin Dumitrescu. S-a stins azi: „A plecat spre ceruri”

Doliu în familia lui chef Florin Dimitrescu!

Soția bucătarului trece prin momente grele, asta după ce tatăl ei s-a stins din viață. Vedeta a publicat pe rețelele de socializare un mesaj emoționant.

Sunt momente extrem de grele pentru soția lui chef Florin Dumitrescu, asta după ce tatăl ei s-a stins din viață! Anunțul trist a fost publicat pe rețelele de socializare chiar de Cristina Dumitrescu.

Cristina Dumitrescu trece prin clipe cumplite, asta după ce azi dimineață a anunțat cu durere în suflet că tatăl ei a plecat la ceruri. Soția lui chef Florin Dumitrescu este devastată de durere și a mărturisit că este încă în țoc după teribila veste

”Azi dimineata, taticul meu bun a plecat spre Ceruri! In urma mai multor operatii, organismul lui a cedat, dar nu inainte de a ne astepta ca sa ajungem la el.

Il priveam cu dragoste si neputinta incercand sa gasesc orice ajutor pentru a-l face bine si a-l aduce acasa… El voia acasa!
E inca un soc si nu pot sa cred ca scriu aceste randuri, dar tati nu mai e si doare rau de tot!

Vreau doar sa va spun ca noi toti avem tendinta de a ne lasa dusi de valul vietii si cateodata uitam ce e cu adevarat important.

De azi pe ecranul telefonului meu nu o sa mai apara ca ma suna TATI si tremur si plang pentru ca imi dau seama ca nu o sa-l mai aud niciodata spunand “Ce faci ciocarlia mea?”. Va rog, bucurati-va de ai vostri cat ii aveti!

Drum lin spre lumina Bubulica! Te iubesc nespus de mult si iti multumesc pentru tot ce am de la tine: amintiri, invataminte, nasul carn, caracterul, si multa iubire!

Cine l-a cunoscut, cine a ras la glumele lui, cine a baut o palinca cu el, cine s-a bucurat sa il aiba ca familie si prieten, amintiti-va de el! Esti atat de iubit, Bubulica al meu!, a scris Cristina Dumitrescu pe rețelele de socializare.
Tatăl Cristinei Dumitrescu a murit

Soția lui Florin Dumitrescu a publicat pe pagina sa de socializare o fotografie emoționantă cu t tatăl ei, acolo unde a ținut să scrie și câteva cuvinte dureroase. Cristina Dumitrescu a precizat că își va aduce aminte de toate momentele frumoase petrecute cu tatăl său și că îi va fi destul de greu să treacă peste această tragedie.

Leave A Reply

Your email address will not be published.