Uite cât de mare s-a făcut fiul regretatei Mădălina Manole! Vrea să păstreze vie memoria mamei sale

Artista a plecat din această lume în 2010, când băiatul abia împlinise un an, acesta crescând practic fără mama.

Regretata artistă a lăsat în urma ei familie, prieteni și fani îndurerați. Cum arată acum fiul Mădălinei Manole, la nouă ani după tragicul accident?

Cum arată singurul copil al Mădălinei Manole, Petru Mircea Jr

Mădălina Manole  a decedat în 14 iulie 2010, chiar în ziua în care a împlinit 43 de ani. Cântăreața a fost găsită decedată în locuința ei de pe strada Griviței din Otopeni. I.N.M.L a stabilit că Mădălina s-a sinucis înghițind un pesticid foarte toxic iar decesul a survenit în câteva minute.

Petru Mircea junior avea doar un an și o lună când mama sa a fost găsită moartă în propria casă. Băiețelul Mădălinei Manole a fost crescut de tatăl său, Petru Mircea, și de bunicii paterni. Puștiul a crescut spectaculos și este mai simpatic pe zi ce trece.

Petru Mircea Junior are acum aproape zece ani. De o vreme, Petru Mircea Junior e membru onorific al Asociației Mădălina Manole, fostul fan club al vedetei, organizație care și-a propus să păstreze vie imaginea fetei cu părul de foc.

Petru Mircea Jr a crescut fără a-și vedea rudele din partea mamei

Fiul Mădălinei Manole a crescut fără bunicii materni. Din cauza unor neînțelegeri între Petru Mircea, soțul artistei, și părinții Mădălinei, acestora le-a fost interzis să-l viziteze pe băiat.

Fratele Mădălinei a declarat că nu l-a mai văzut pe Petru Jr niciodată după tragicul eveniment din 2010, cumnatul său refuzând acest lucru. Marian Manole a explicat atunci că Petru Mircea încalcă o hotărâre judecătorească care a stabilit că rudele Mădălinei au dreptul să-și viziteze nepotul.

Soțul Mădălinei a făcut tot posibilul să îi ducă acesteia memoria mai departe

Fiul regretatei artiste Mădălina Manole a crescut și este pe zi ce trece mai frumos. Ceea ce impresionează este asemănarea izbitoare între Petru Jr și mama lui, cântăreața Mădălina Manole.

În tot acest timp, artistul a vrut să păstreze intactă memoria Mădălinei, dar și să își învețe băiatul să o iubească pe cea care i-a dat viața, chiar dacă ea nu mai este pe pământ și el nu și-o amintește.

Petru Mircea face tot posibilul pentru a-i duce acesteia memoria mai departe. El și-a învățat fiul să aprindă candela și i-a spus să pună un buchet de flori lângă poza mamei lui.

Petru Mircea a facut tot posibilul pentru a onora memoria Mădălinei Manole, însă a avut și o misiune grea. Să îi explice băiatului unde este mămica lui și ce s-a întâmplat, de ce nu îl poate crește.

Un lucru este, totuși, clar! Mădălina Manole ar fi mândră de fiul ei. Pustiul este o frumusețe de copil și seamănă, fără nicio exagerare, cu mama lui. Este brunet, de o frumusețe răvășitoare, la fel ca și regretata artistă.

Leave A Reply

Your email address will not be published.