Tzancă Uraganu va deveni tătic pentru a treia oară! Alina Marymar este însărcinată: „Chiar este un motiv de bucurie”

Artistul a dat vestea în urmă cu foarte puțin timp și este mai fericit ca niciodată.

Tzancă Uraganu trece prin cele mai frumoase clipe din viața unui părinte, căci al doilea copil a venit pe lume în urmă cu câteva luni, iar acum așteaptă să se nască și cel de-al treilea copil al său.

Manelistul a anunțat în urmă cu foarte puțin timp că actuala lui iubită, Alina Marymar, este însărcinată. Este singura veste bună din acest moment pentru artistul care se află în plin proces de divorț cu cea de-a doua soție a sa, Mădălina Miu.
Tzancă Uraganu, tată pentru a treia oară. Primele declarații despre copilul cu Alina Marymar
Manelistul a dezvăluit, în cadrul unei intervenții telefonice la un post de televiziune, că el și cu actuala lui iubită, Alina Marymar, urmează să devină părinți peste doar câtevaluni, căci frumoasa brunetă este gravidă. Totul se întâmpla la scurt timp dup ce
Lambada i-a dăruit cel de-al doilea copil lui Tzancă, un băiețel. Artistul promite că va fi alături de copiii săi și că va avea grijă să nu le lipsească absolut nimic.
„Am o fetiță care va avea parte de tatăl ei toată viața, am și un băiat care va avea parte de tatăl lui toată viața și va fi crescut cum este mai bine și mai frumos, cât pot eu de bine.
Și fata și băiatul și copilul pe care o să îl am cu Marymar, pentru că este însărcinată și eu îmi asum și asta este, așa e viața. Sunt bărbat și Dumnezeu mi-a dat copiii ăștia. Chiar este un alt motiv de bucurie, eu sunt un om care știu să țin copiii aproape și o să aibă parte de tată”, a dezvăluit Tzancă Uraganu la un post de televiziune.
Leave A Reply

Your email address will not be published.