Tzancă Uraganu a învins furtuna din București, în timp ce se afla în mașina decapotabilă! O mână a ținut-o pe volan, iar cu cealaltă a ținut umbrela: ”Am uitat trapa acasă”

Tzancă Uraganu a reușit să învingă furtuna din București! Deși se afla în mașina decapotabilă, manelistul nu s-a lăsat impresionat de ploaie. A scos umbrela, iar cu o mână a ținut-o, și cealaltă mână a ținut-o pe volan! Iată imaginile care fac furori pe Internet!

A fost prăpăd în București în urmă cu o zi. Furtuna și ploaia au pus stăpânire și au făcut haos în oraș. O mulțime de mașini au plutit pe apă, iar alți șoferi au rămas blocați. Pentru Tzancă Uraganu, însă, se pare că nu a fost nicio problemă ploaia care i-a intrat în mașină, căci a ieșit în oraș cu decapotabila!

Cum a învins Tzancă Uraganu ploaia din București, în timp ce se afla în decapotabilă

Tzancă Uraganu a ieșit cu mașina decapotabilă în oraș, însă mare i-a fost surprinderea când a văzut că începe o furtună în adevăratul sens al cuvântului!

Nu și-a făcut multe griji, căci a scos imediat umbrela din dotare și a dovedit că nimic nu poate să îl învingă, nici măcar codul roșu de fenomene extreme!

Manelistul a ținut o mână pe volan și cu cealaltă și-a ținut umbrela deasupra capului, pentru a se proteja de ploaie. Tzancă Uraganu a spus că și-a uitat trapa acasă, motiv pentru care a fost surprins de furtună în cel mai nepotrivit moment.

”Mi-am uitat trapa acasă”, a scris Tzancă Uraganu, pe TikTok.

O mulțime de șoferi au plutit cu mașinile

Furtunile și codul roșu de fenomene extreme au făcut prăpăd în urmă cu o zi în România. Inclusiv Capitala a fost foarte afectată de vreme, și o mulțime de străzi au fost inundate, iar șoferii au plutit cu mașinile pe străzi. Cantitatea de apă a fost foarte mare, astfel că nici canalele nu au mai făcut față.

Au fost transmise avertizări RO-Alert cu privire la ceea ce urmează să se întâmple, pentru a-i avertiza pe oameni să nu iasă din case. Pentru unii, însă, a fost prea târziu, căci se aflau deja în orașe.

Leave A Reply

Your email address will not be published.