Tristețe și amar în familia Biancăi Drăgușanu: “Drum lin spre cer…”

Un nume mare din preoție, care era și nașul mamei ei, a murit în cursul acestei săptămâni, iar familia este îndoliată.

Bianca nu a avut nicio reacție publică cu privire la această pierdere, însă mama ei a scris un mesaj emoționant, plin de durere, despre pierderea suferită.

Doliu în familia Biancăi Drăgușanu

Nașul mamei Biancăi Drăgușanu a fost preotul Antonie Budiul, protopopul din Țara Hațegului.

Acesta s-a stins din viață în cursul săptămânii trecute, și a lăsat un gol imens în sufletele celor care l-au cunoscut, care au lucrat cu el și au primit bine din partea lui.

Printre ei se numără, se pare, și familia Biancăi Drăgușanu. Într-un mesaj postat pe o rețea de socializare, mama Biancăi și-a spus durerea. Preotul Antonie Budiul a fost nașul ei, adică, parte din familie.

Nu pot să îmi găsesc cuvintele în aceste momente, decât să vă mulțumesc pentru tot ce ați făcut pentru noi și cred că fiecare om care v-a cunoscut poate spune la fel.

Un om ca dumneavoastră se naște destul de rar. Sunt convinsă că, de acolo de sus, te vei ruga pentru noi, nașule!

Drum lin spre cer, părinte Antonie Budiul! Sincere condoleanțe familiei!, a scris pe rețeaua de socializare.

Cine a fost preotul Antonie Budiul

Antonie Budiul a fost unul dintre cei mai iubiți și apreciați duhovnici din țara noastră.

S-a dedicat preoției încă de tânăr și, datorită activității sale remarcabile, în 2016, a primit cea mai înaltă distincție pe care o acordă Patriarhia Română, și anume Crucea Patriarhală.

Distincția i-a fost conferită cu ocazia sfințirii noului sediu administrativ al Protopopiatului Hațeg din Episcopia Devei și Hunedoarei la cărui înființare s-a implicat foarte mult.

Preotul Antonie Budiul s-a stins din viață în această săptămână.

Familia sa a fost cea care a dat vestea tristă. Antonie Budiul a fost extrem de apreciat de oameni din toată țara, dar mai ales de cei din comunitate. Pierderea lui este imensă.

Leave A Reply

Your email address will not be published.