Tragedie uriaşă! Mihaela Rădulescu e devastată: A murit! Nu voi uita niciodată

Mihaela Rădulescu și partenerul ei, Felix Baumgartner, trec prin momente extrem de dificile. Vedeta TV a mărturisit că unul dintre cei mai buni prieteni ai cascadorului a decedat.

Mihaela Rădulescu și partenerul ei, Felix Baumgartner, trec prin momente extrem de dificile. Unul dintre cei mai buni prieteni ai cascadorului s-a stins din viață.

Anunțul tragic a fost făcut chiar de Mihaela Rădulescu pe pagina ei de socializare.

Mihaela Rădulescu este în doliu

Vedeta TV a mărturisit că este vorba despre Dietrich Mateschitz, co-fondatorul și unul dintre proprietarii Red Bull.

„Nu sunt un atlet Red Bull. Dar îmi împart viața cu unul și am întâlnit atât de mulți, în întreaga lume. Bărbați și femei extraordinari, încurajați să-și forțeze abilitățile, să facă performanțe incredibile și inspirate.

Nu doar încurajați, ci având sprijinul financiar potrivit pentru a face ceea ce le cere talentul și visele. Dietrich Mateschitz a fost CEL din spatele realizărilor lor. Lumea sporturilor extreme este moștenirea lui, printre alte lucruri extraordinare pe care le-a făcut.

Știu atât de multe povești de la Felix despre felul în care Dietrich a atins atât de multe vieți… și cu siguranță a lui… In 9 ani de cand il stiu pe Felix a fost prima data când i-am vazut lacrimile…. Nu astăzi, când Dietrich a murit…

Dar acum câteva zile, când Dietrich l-a sunat pe Felix să-i spună… „la mulți ani pentru a 10-a aniversare” și… La revedere… Asta nu voi uita niciodată. Continuă să zbori, dle Mateschitz. Toată dragostea mea adevărată pentru familie…”, a scris Mihaela Rădulescu pe Instagram.

A murit unul dintre fondatorii Red Bull

Precizăm că miliardarul a decedat pe 22 octombrie. Echipa Red Bull a făcut tragicul anunț chiar înainte de calificările de la Austin, Texas.

„Cu mare tristeţe am aflat de dispariţia lui Dietrich”, a anunțat, pe 22 octombrie, Christian Horner, şeful echipei Red Bull.

Dietrich Mateschitz a fondat compania Red Bull în 1984 și a lansat băutura energizantă Red Bull trei ani mai târziu, devenită cel mai valoros brand din Austria. Acesta deținea 49% din companie înainte de a muri.

Potrivit Forbes 2022, Dietrich Mateschitz a fost cea mai bogată persoană din Austria, având o avere estimată la 16,5 miliarde de dolari americani. Dietrich Mateschitz și-a construit și propriul imperiu media, denumit „Red Bull Media House” (Servus TV, Red Bull TV, revista Bergwelten, Red Bull Records

Leave A Reply

Your email address will not be published.