Tragedie în viața Cristinei Cioran. Actrița a pierdut tot ce avea mai drag: “Nu am apucat să vorbim…”

Cristina Cioran este una dintre cele mai cunoscute vedete de la noi din țară.

Trăiește cea mai frumoasă perioadă a vieții sale de când a devenit mămică și fiica ei a scăpat de toate problemele. Totuși, în suflet va purta mereu o mare durere, de care nu va putea scăpa niciodată.

Cristina Cioran, despre drama vieții sale

Cristina Cioran se declară acum o femeie fericită. Are un partener de viață care o iubește și o respectă și a ajutat-o să-și găsească fericirea și de câteva luni a devenit și mămică, iar fericirea ei a devenit și mai mare.

Totuși, Cristina se confruntă cu mare durere de mult timp, de care nu va putea scăpa niciodată. Copilăria ei a fost una destul de frumoasă, plină de amintiri plăcute, alături de oamenii pe care i-a iubit. Cel mai dureros episod pentru ea, de care a avut parte în primul an de facultate, a fost pierderea tatălui său.

Și-ar fi dorit să o vadă cum evoluează, însă moartea a venit mult prea repede. Bărbatul nu a susținut-o prea mult pe Cristina în cariera ei și nu a avut încredere că ea va reuși, însă a demonstrat că se poate și a luptat pentru visul ei.

Tatăl său se temea că fiica lui va fi nevoită să facă anumite sacrificii care nu îi aduc cinste pentru a ajunge sus, motiv pentru care nu își dorea să urmeze această cale. Cristina regretă că tatăl ei nu a apucat să o vadă evoluând și mereu se gândește la asta.

“Am dat la facultate la Bucureşti, deşi taică-miu nu a fost de acord. El şi-ar fi dorit să fiu orice altceva în afară de actriţă. După care, pentru că în anii ăia lumea se schimba, cred că a revenit la sentimente mai bune. Nu am apucat să vorbim prea mult despre asta, pentru că el a murit când eu eram în anul I de facultate… Ştiu că făcusem o reclamă şi chiar îmi doream foarte tare să vadă că am făcut ceva, dar nu a mai apucat”, a mărturisit Cristina Cioran.

Cristina Cioran suferă după verișorul ei

Cristina Cioran și-a pierdut și verișorul, când acesta avea o vârstă fragedă. Aveau o relație foarte bună și mereu se gândește la el, pentru că i-ar fi plăcut să crească împreună și acum să se bucure de viață și de realizări.

Vărul vedetei s-a stins din viaţă la vârsta de 14 ani şi jumătate, după ce a suferit un accident grav. Mai exact, acesta s-a electrocutat și nimeni nu a mai putut să-l salveze. Această tragedie a marcat-o profund pe Cristina Cioran, care a rămas cu această amintire tristă pentru toată viaţa.

Leave A Reply

Your email address will not be published.