Tragedie în Timișoara. O mamă s-a aruncat de pe bloc împreună cu cei doi copii. Toţi trei au murit. Update

Locatarii unui bloc din Timișoara au sunat la numărul unic de urgență după ce o mamă a sărit de la etaj, împreună cu cei doi copii ai săi, o fetiţă şi un băiat. În urma acestui gest, ea și copiii au murit.

Dosar penal deschis în cazul tragediei

Presa locală anunță că procurorii au deschis un dosar penal pentru ucidere în culpă în urma morții femeii de 33 de ani și a celor doi copii. Oamenii legii încearcă să stabilească cauzele care au dus la acest deznodământ.

“A fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, cercetările fiind continuate în vederea clarificări tuturor cauzelor și condițiilor producerii incidentului”, au transmis polițiștii Secției 3 din Timișoara.

Mai trebuie subliniat că ancheta inițială desfășurată în acest caz a dus la identificarea mașinii pe care femeia a folosit-o pentru a ajunge la blocul din care s-a aruncat. Aceste vorba despre un automobil care aparține unei cunoștințe, iubita fratelui femeii.

Femeia avea programată căsătoria cu tatăl micuţilor

Femeia era divorţată de tatăl copiilor, dar urma să se recăsătorească  cu acesta. Bărbatul, în vârstă de 36 de ani, se afla în Austria în momentul producerii tragediei, el fiind plecat acolo la muncă. În scurt timp, acesta urma să se întoarcă în ţară pentru căsătorie, informează opiniatimisoarei.ro.

După divorţ, femeia ar fi încercat să-şi refacă viaţa alături de un alt bărbat, dar relaţia nu ar fi funcţionat, iar aceasta s-a întors la fostul soţ. Ei chiar au depus actele la primărie în 19 aprilie, iar peste câteva săptămâni trebuiau să ajungă la starea civilă.

Tatăl copiilor a fost anunţat de tragedie, iar acum este în drum spre Timişoara pentru a se ocupa de înmormântarea celor trei.

Tragedie la Timișoara, acolo unde locatarii unui bloc din Timișoara au anunțat la numărul unic de urgență că o femeie, împreună cu cei doi copii ai săi, a sărit de la etaj, notează Opinia Timișoarei.

O tragedie cu trei victime

Femeia, în vârstă de 32 de ani, a sărit de pe un bloc de zece etaje din Timișoara, aflat pe bulevardul Dâmbovița. Sursele de la fața locului indică faptul că aceasta ar fi sărit împreună cu cei doi copii ai săi: un băiat de 3 ani și o față de 6 ani.

Trebuie precizat faptul că, după cum explică locatarii blocului, femeia nu locuia acolo și nici nu o cunoșteau.

“Am ajuns aici și am intrat să îmi iau ceva din mașină și o femeie de la etajul 7 să sun la 112 pentru că sunt 3 oameni pe jos. Am făcut doi pași de la mașină până în fața blocului și am văzut că persoanele sunt inconștiente și am sunat imediat la 112, fără ezitare.

Leave A Reply

Your email address will not be published.