Tragedie în lumea muzicii! O artistă celebră a fost găsită în Lacul Morii

România este marcată de o nouă tragedie!

O artistă celebră a fost găsită fără suflare în Lacul Morii, la scurt timp după ce a anunțat că își va pune capăt zilelor.

Prietenii și cunoscuții au încercat să o oprească, dar nu s-a mai putut face nimic pentru ea.

Simona Săndulescu s-a sinucis

Simona Săndulescu, una dintre cele mai cunoscute artist din România, a plecat dintre noi vineri noaptea.

Înainte de a recurge la gestul extrem, cântăreața a postat pe rețelele de socializare un mesaj sfâșietor, prin care și-a anunțat prietenii că are de gând să-și pună capăt zilelor.

Artista le-a mărturisit prietenilor săi că este conștientă de faptul că îi va dezamăgi, dar nu mai poate continua așa, nu mai poate suporta viața pe care o are.

Artista le-a mulțumit tuturor celor care au susținut-o și a recunoscut că era îndrăgostită de un bărbat, rugându-și una dintre prietene să îi transmită acest lucru.

“Dragii mei prieteni care mă admirați artistic, știu că vă dezamagesc! Dar viata a devenit insuportabilă pentru mine…

Vă rog să mă iertați! Dragul meu Edward Aurelian Bar, tu știi că te-am iubit nespus! Acum intru în Lacul Morii purtând povara unei iubiri neîmpartașite….

Draga mea Cristina Deutsch, te rog să îi transmiți!”, a scris artista pe Facebook.

Prietenii au chemat ajutoare
Imediat după ce a postat mesajul, mesajele de încurajare au început să curgă la postare și telefonul a sunat neîncetat

. Prietenii au anunțat echipajele de salvare la câteva minute de la producerea incidentului, iar la scurt timp s-a deplasat la fața locului mai mulți salvatori.

Din nefericire, artista nu am mai apucat să vadă cat de mulți oameni o iubesc și cât de susținută este. Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București –

Secția 20 a fost sesizată cu privire la faptul că, într-un lac din Sectorul 6, se află o persoană înecată.

Medicii nu au mai putut face nimic pentru Simona, ci au anunțat decesul . trupul neînsuflețit a fost transportat la IML pentru mai multe investigații, dar cauza decesului este cunoscută.

La fața locului s-au deplasat polițiști cadrul Secției 20 și un echipaj de pompieri – scafandri, care au intervenit pentru scoaterea persoanei din apă.

Leave A Reply

Your email address will not be published.