Tragedie în Italia. Un șofer român de tir a murit într-un mod cumplit

Tragedie în Italia. Un șofer român de tir a murit într-un mod cumplit după ce camionul s-a răsturnat și a luat foc instant. Din nefericire, salvatorii solicitați la fața locului de către un al participant la trafic nu au mai putut face nimic pentru victimă.

Accident rutier cumplit în Italia

Vestea cu privire la producerea evenimentului rutier s-a răspândit rapid și nu a trecut mult până s-a aflat că bărbatul de la volanul camionului era român și avea 48 de ani.

Tirul s-a răsturnat și a luat foc instant, iar șoferul a rămas captiv în cabina de foc. Din păcate nu s-a mai putut face nimic pentru el.

Cumplitul accident s-a petrecut în Italia, pe șoseaua de centură din Stupinigi di Nichelino, de lângă Torino, luni, 1 august 2022, în jurul orelor 21.00.

Potrivit presei italiene, la un moment dat, din motive necunoscute, șoferul a pierdut controlul asupra volanului, iar camionul a lovit parapetul care desparte sensurile de mers.

Românul a rămas captiv în cabina tirului
Cabina camionului a fost cuprinsă de flăcări, iar şoferul român nu a mai putut ieşi şi a murit carbonizat.

Ceilalți participanți la trafic, martori la cumplitul accident, au privit neputincioși. Salvatorii au ajuns imediat la fața locului, însă pentru bărbatul de la volan era prea târziu. Pompierii au stins flăcările și l-au găsit pe românul de 48 de ani carbonizat în cabina camionului.

La fața locului au ajuns carabinerii care au izolat zona și au făcut măsurători, conform procedurii. Ei urmează să determine cauzele producerii acestui eveniment rutier cumplit.

Bărbatul care a murit avea 48 de ani și era român.A ccidentul s-a produs la intersecția Stupinigi, direcția nord Milano – Aosta. Potrivit unor informații, acesta conducea un tir frigorific, încărcat cu produse alimentare.

La un moment dat, din motive necunoscute, a părăsit direcția de mers, a lovit balustrada dintre benzi, apoi s-a răsturnat și a fost cuprins de flăcări.

Imaginile de la fața locului sunt dramatice. Potrivit martorilor, flăcările, care au fost stinse de pompierii din Torino Lingotto și Torino Centrale, au putut fi văzute de la kilometri distanță.

Leave A Reply

Your email address will not be published.