Tragedie cumplită care tocmai a avut loc! RĂMÂI FĂRĂ CUVINTE

Un tragic eveniment a putut fi evitat joi după-amiaza pe centura din Craiova. O femeie a scăpat ca prin minune dintr-un Logan strivit între două TIR-uri.

IPJ Dolj anunță că polițiștii au fost sesizați i au mers de urgență la fața locului.

Accident fără precedent în România! O femeie a scăpat ca prin minune dintr-un Logan strivit între două TIR-uri
Miercuri după-amiaza, un eveniment tragic a putut fi evitat pe centura din Craiova. Concret, pe DN 65F a avut loc un accident rutier în care au fost implicate un automobil Logan și două tiruri.

Loganul condus de către o femeie a fost spulberat din spate de un TIR. Din cauza impactului, mașina a fost strivită complet. Mașina acesteia a fost stricită și în partea din față, după ce a fost proiectată într-un alt tir.

Din fericire, femeia a supraviețuit ca prin miracol, anunță Antena 3. IPJ Dolj anunță că polițiștii au fost sesizați cu privire la un accident pe Centura de Nord din Craiova, subliniind că aceștia au ajuns de urgență la fața locului. Aceștia au constatat că un TIR condus de un bărbat ucrainian a intrat în coliziune cu un autoturism, care circula în faţa sa, condus de o femeie, şi care, în urma impactului a fost proiectat către înainte, într-un alt TIR.

Leave A Reply

Your email address will not be published.