Toma Cuzin, condamnat la închisoare! Ce sentință a primit Firicel din „Las Fierbinți”

Toma Cuzin, interpretul lui Firicel din celebrul serial „Las Fierbinți”, a fost condamnat la 1 an de închisoare cu suspendare. Actorul se pare că a condus fără permis și aflându-se sub influența unor substanțe interzise.

Cu toții îl cunoaștem deja pe actorul Toma Cuzin din serialul de comedie „Las Fierbinți”. Ei bine, acesta a fost condamnat la un an de închisoare.

Sentința este cu amânare, nu una executorie, ceea ce înseamnă că va trebui să îndeplinească mai multe condiții pentru a nu ajunge în spatele gratiilor.

„Stabileşte pedeapsa de 6 luni închisoare pentru săvârşirea de către inculpatul TOMA CUZIN (…), a infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, prevăzute de art. 335 alin. 2 C.pen., cu aplicarea art. 396 alin. 10 C.pr.pen. (fapta din data de 30.05.2018).

Constată că nu este necesară aplicarea pedepsei complementare. Stabileşte pedeapsa de 6 luni închisoare pentru săvârşirea de către inculpatul Toma Cuzin, a infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, prevăzute de art. 335 alin. 2 C.pen., cu aplicarea art. 396 alin. 10 C.pr.pen. (fapta din data 20.11.2018). (…)

Stabileşte pedeapsa de 8 luni închisoare pentru săvârşirea de către inculpatul Toma Cuzin, a infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, prevăzute de art. 336 alin. 2 C.pen., cu aplicarea art. 396 alin. 10 C.pr.pen. (fapta din data de 20.11.2018). (…)

Contopeşte cele trei pedepse principale aplicate inculpatului prin prezenta hotărâre şi aplică inculpatului pedeapsa cea mai grea (8 luni), la care va adăuga sporul de o treime totalul celorlalte pedepse (1/3 din (6 luni + 6 luni)), în total pedeapsa de 1 an închisoare”, se arată în minuta instanței.

Ce condiții va trebui să îndeplinească actorul pentru a nu ajunge la închisoare?
Pentru a nu ajunge în spatele gratiilor, Toma Cuzin va fi nevoit să îndeplinească anumite condiții, printre care se numără comunicarea schimbării locului de muncă sau a oricărei plecări care depășește durata de 5 zile. Actorul va trebui de asemenea să achite și plata cheltuielilor judiciare, suma ridicându-se la 1.200 de lei.

„Pe durata termenului de supraveghere, inculpatul trebuie să respecte următoarele măsuri de supraveghere:

a) să se prezinte la serviciul de probaţiune, la datele fixate de acesta;

b) să primească vizitele consilierului de probaţiune desemnat cu supravegherea sa;

c) să anunţe, în prealabil, schimbarea locuinţei şi orice deplasare care depăşeşte 5 zile, precum şi întoarcerea;

d) să comunice schimbarea locului de muncă;

e) să comunice informaţii şi documente de natură a permite controlul mijloacelor sale de existenţă”, se mai arată în minuta instanței.

Nu este prima abatere a actorului
De-a lungul timpului, Firicel din „Las Fierbinți” a mai avut probleme cu legea. De exemplu, în urmă cu trei ani, ar fi fost prins în timp de deținea droguri de mare risc, dar oamenii legii au decis să renunțe la urmărirea penală.

În 2007, Toma Cuzin și alți câțiva tineri au fost săltați de lucrătorii BCCO și a fost în flagrant cu stupefiante. Actorul are acum însă o familie extrem de frumoasă. Acesta este însurat și are doi copii.

Leave A Reply

Your email address will not be published.