Teo Trandafir îl desființează pe Șerban Huidu, după ce cârcotașul a dezvăluit salariul ei: „Ești un psihopat!”

Teo Trandafir îl desființează pe Șerban Huidu, după ce cârcotașul a dezvăluit salariul ei.

În trecut, fostul cârcotaș și-a dat cu părerea despre salariul lui Teo iar replica acesteia nu a întârziat să apară.

Salariul lui Teo Trandafir a constituit în ultimii ani unul dintre cele mai controvesate subiecte din Romania, în multe rânduri spunându-se că încasează sume uriașe de bani indiferent la ce post de televiziune a lucrat sau lucrează în continuare.

Teo Trandafir îl desființează pe Șerban Huidu

De-a lungul timpului, salariul pe care îl are Teo Trandafir în televiziune a constituit unul dintre cele mai controversate subiecte.

La un moment dat, Șerban Huidu și-a dat cu părerea despre remunerația prezentatoarei de la Kanal D, iar replica acesteia nu a întârziat să apară.

Mai exact, fostul cârcotaș a lansat în spațiul public o informație bomba. Acesta a spus că Teo Trandafir ar încasa, de la postul de televiziune în care a lucrat, adică Prima TV, cam 4 milioane de euro în numai 4 luni.

Enervată de afirmațiile „cârcotașului”, prezentatoarea de televiziune i-a dat acestuia o replică acidă, prin intermediul căreia nu l-a menajat deloc pe fostul său coleg de la Prima TV.

”Habar nu am, nu m-am gândit niciodată la asta. În ceea ce privește declarația ”Cârcotașului”, el trebuie să aibă o logică. Pe mine, de exemplu, Kanal D mă plăteste cu 5 lei, asta înseamnă că eu trebuie să-i aduc lui Kanal D, 500 de lei. Pentru că eu trebuie să plătesc postul de televiziune că să aibă apoi confortul de a mă plăți el pe mine. Câți bani trebuia să aduc eu la Prima tv că să-mi dea mie 4 milioane de euro? Era un post mititel, nici nu avea de unde. Să le aduc 40 de milioane în 4 luni? De unde? În sfârșit, nu știu ce a fost cu el (n.r. cu Șerban Huidu) la acel moment”, a declarat Teo Trandafir.

Teo Trandafir a continuat să-l desființeze pe Șerban Huidu și a vorbit deschis despre faptul că nu este atât de bogată pe cât și-ar dori. Mai mult, prezentatoarea de televiziune a punctat că, în comparație cu orice primar și cu salariul acestuia, se consideră chiar săracă.

„Ca un salariu să fie corect, tu trebuie să-ți serveșți televiziunea astfel încât salariul tău să se justifice. Pentru că dacă tu vii cu niste pretenții, cu figuri în cap, și spui că vrei 4 milioane și tu aduci 200.000 înseamnă că eșți psihopat. Nimeni nu e obligat să te plătească pe tine cu cât ceri tu. Du-te în altă parte!

Cât am câștigat eu, nu e relavant. Eu între timp am mâncat, am jucat, am pierdut pe piața vieții, am riscat. Pierzi, câștigi, tot negustor te numeșți.

Eu bani am făcut. Și voi putea să fac în continuare. Nu sunt însă un foarte bun gestionar al banilor. Îmi plac foarte mult casele.

Dar, nu sunt pe atât de bogată pe cât mi-aș dori să fiu. Dar depinde la ce ne raportăm. Dacă ne raportăm la un profesor universitar de limba română, de la Univeristatea Bucureșți, da, sunt un om bogat.

Dacă ne raportăm la un primar de comună, de oriunde din țara asta, care-și poate permite palate oricând dorește, sunt un om atât de sărac încât după ce i-am vizitat casa și mă întorc la mine, am impresia că am intrat în cotețul câinelui, deci față de el sunt un om sărac”, a completat ea.

S-a iubit Teo Trandafir cu Mircea Badea?

Zilele trecute Teo Trandafir a fost întrebată de noua ei colega, Denise Rifai, în emisiunea pe care aceasta o moderează, dacă l-a văzut vreodată pe Mircea Badea că pe un posibil iubit, Teo Trandafir a oferit un răspuns surprinzător.

„Niciodată! Era și o diferență foarte mare de vârstă între noi, era minor când l-am cunoscut. La vremea respectivă, când l-am cunoscut, mi s-a dat în brațe un format, eu venind de la radio. Și am zis, bine, dar cum fac eu un format despre care habar nu am. Eu făcusem radio toată viața, iar pe Badea nu puteam conta, pentru că nu mai lucra pentru ei. Le-am zis că trebuie să-l aducă pe Badea înapoi și om vedea ce-om face.

Și de acolo am pornit-o, doi apucați, iar râsul a început într-o bună zi când făceam Bursa locurilor de muncă, în 1994 – 1995, când o societate comercială angaja lucrători bohroverchist, n-am să uit niciodată în viață mea. Mircea m-a întrebat ce o fi aia „lucrători bohroverchist” și am râs cam trei ore. Am râs, în condițiile în care nu toate știrile erau de amuzat. Și am ținut-o așa, până ne-a chemat pe amândoi Radu Coșarcă și ne-a spus: Râdeți că doi cretini, râdeți aiurea, o să vă dau afară! Noi numai când auzeam repetiția verbului „a râde”, mai rău de montam și încercam să ne gândim la ceva rău.

Apoi ne-a întrebat: Bă, gata! Are cineva vreo întrebare de pus? Și-l văd pe Mircea: Da, eu aș dori să întreb ceva. Iertați-mă, vă rog, la câte zile vă spălați pe cap?

Ăsta a fost pentru mine unul dintre cele mai greu de depășit momente din viața mea, pentru că am crezut că râd până leșîn”, a răspuns Teo Trandafir, în direct la Kanal D.

Leave A Reply

Your email address will not be published.