Tavi Clonda și Gabriela Cristea pleacă din țară. Anunțul a fost făcut chiar de artist: „Trebuie o foarte bună organizare”

Tavi Clonda și Gabriela Cristea pleacă din țară, într-o binemeritată vacanță în Grecia, iar momentan se află în febra pregătirilor. Deși au grijă să petreacă și timp în doi, sunt atenți să creeze pentru Iris și Victoria amintiri prețioase, de aceea vor merge toți patru în concediu.

Tavi Clonda și Gabriela Cristea pleacă din țară, iar pentru că lucrurile nu sunt simple cu doi copii, au multe de pus la punct. De aceea, și-au propus să se organizeze din timp și să-și facă un program pentru a stabili cum își împart responsabilitățile. Totuși, nu vor neglija nici canalele online și vor continua să fie activi în social media, pentru a le arăta fanilor cum își petrec timpul.

Tavi Clonda și Gabriela Cristea pleacă din țară

„Urmează să plecăm în Grecia, dar și acolo o să filmăm, daily vlog, YouTube. Dar am spus că filmăm un pic. Facem materialele la început, după aceea stăm. Trebuie o foarte bună organizare. Dacă nu ne organizăm, și de obicei nu prea ne-am organizat, e jale. Trebuie să ne împărțim, ‘astăzi, o jumătate de oră, o oră, stai tu cu copiii, eu stau pe șezlong sau fac o baie’.

De obicei facem toate lucrurile împreună și nu e OK. Trebuie să facem o pauză, acum mai mergem cu o familie, cu un copil. S-ar putea să ne mai fofilăm, mai facem schimb. Sunt mai mari, se joacă singure”, a declarat Tavi Clonda.

Chiar dacă în teorie totul este foarte frumo, Tavi Clonda mărturisește că, în realitate, un concediu cu doi copii mici este un adevărat haos. „Încercăm să mergem pe un tonus pozitiv. Adică nu ‘vai, ce greu o să fie!’. Mergem pe relax, fără să trebuiască să facem ceva.

Dacă tot timpul spunem,’trebuie să fac aia, să bifez aia, să merg acolo, să postez’. Nu, eu vreau să plec cu gândul că nu trebuie nimic. Și atunci nu mai pun presiune pe mine și le iau așa cum sunt.

Oficial e balamuc, e nebunie! Mai durează câțiva ani, până o să crească un pic. Atunci o să apară alte probleme, cu școala. Dar încerc să le iau pas cu pas!”, a mai povestit Tavi Clonda.

Leave A Reply

Your email address will not be published.