Tavi Clonda a recunoscut tot! Gabriela Cristea l-a prins în flagrant: „Eu eram cu fosta în mașină”

În cadrul unui interviu de excepție, Tavi Clonda a povestit ce a făcut Gabriela Cristea cu ani de zile în urmă, pe vremea când el era cuplat cu altă femeie.

„Și acum mai plătesc pentru greșeala aia”, sunt câteva dintre cuvintele lui. Iată ce a făcut soția lui în trecut.

Iată cum l-a cucerit Gabriela Cristea pe Tavi Clonda

Tavi Clonda și Gabriela Cristea formează unul dintre cele mai longevine și mai îndrăgite cupluri din showbizul românesc.

Aceștia sunt căsătoriți din anul 2015 și au împreună două fetițe frumoase și cuminți. Recent, Tavi Clonda a povestit cum a încercat soția sa să îl cucerească.

„Prima zi de naștere, de când ne-am cunoscut, a fost în 2013.

Pe atunci ne tachinam, nu mă despărțisem de fosta. Nu știam că Gabriela mi-a făcut tort, m-a invitat să mă duc undeva, dar nu am trecut pe la ea… I-am zis că nu pot ajunge că plec la Brașov.

Atunci ei i-a venit ideea de a mă aștepta la Mall Băneasa. Mi-a ieșit practic în întâmpinare, mi-a zis că e cu o prietenă, dacă vreau să vin să bem un ceai.

Doar că eu nu am oprit, eu eram cu fosta în mașină, mă duceam la mama de ziua mea, plus că nu știam că mi-a făcut tort. Astfel că, ea l-a mâncat cu prietena cu care era în Mall, deși era la dietă.

La ceva timp, mi-a zis că s-a ofticat atunci. Dar e bine că totul s-a terminat cu bine. Și acum mai plătesc pentru greșeala aia.

Apoi toate aniversările au fost pe platou, unde nu primeam doar un tort, ci mult mai multe, apoi mergeam acasă, nu aveam copii.

Nu-mi aduc aminte viața dinainte de copii, ce făceam cu atâta timp liber. Era relaxare totală, dădeam de mâncare la căței doar.

Mă gândesc acum cât de mult timp liber au unii oamenii, să profite de el, că după ce vin copiii nu se mai poate”, a explicat Tavi Clonda, în cadrul unui interviu acordat pentru IMPACT.

Tavi Clonda și Gabriela Cristea nu vor mai avea copii: „Jocul s-a încheiat”

Tavi Clonda şi Gabriela Cristea s-au cunoscut la emisiunea „Te vreau lângă mine”, în care ea era

prezentatoare TV, iar el era solistul trupei de la Kanal D. De șapte ani de zile, aceștia trăiesc o frumoasă

poveste de dragoste și au două fetițe superbe. Gabriela Cristea și Tavi Clonda s-au căsătorit civil în urmă

cu șapte ani, în 2015. Patru ani mai târziu, în 2019, cei doi au făcut și cununia religioasă. Acum, după mulți ani de relație, cei doi au venit cu o veste tristă pentru fanii lor.

Tavi Clonda a dezvăluit că nu vor mai putea avea încă un copil. „Este exclus să mai facem un copil. Dacă

s-ar mai putea, am mai vrea și șapte, dar avem și noi o limită. Avem de muncă și două prințese, jocul s-a

încheiat. De când avem copii, e altceva, e o presiune anume, o responsabilitate”, a declarat Tavi Clonda, relatează playtech.

Leave A Reply

Your email address will not be published.