Tabelul karmic: află care este karma ta în funcţie de anul în care te-ai născut

Tibetanii spun ca sufletul se reincarneaza de 9 ori. Fiecare reincarnare vine cu incercari karmice. Acestea sunt legate de sanatate, caracter, relatii si activitati.

Cu ajutorul atrologiei Mewa, care se bazeaza pe un sistem de 9 numere, fiecare numar indica a cata oara sufletul s-a reincarnat.

Mewa 1

Ai un caracter nelinistit si pesimist, nu prea ambitios. Te poti adapta oricarei situatii. La exterior esti deschisa si prietenoasa, insa in interior – incapatanata. Ai avut o copilarie dificila. Sanatatea putin afectata, sensibila, scrie 7secunde.com.

Probleme cu rinichii, vezica urinara si sistemul reproductiv. Tendinta depresiva si schimbari bruste de dispozitie. Esti posesiva, nu prea romantica si ai nevoie permanenta de iubire. Karma iti atrage o existenta mediocra si modesta. Cand lucrezi ai nevoie de liniste si timp pentru a medita, planifica si analiza. Ai succes in activitatile legate de apa.

Mewa 2

Caracter prietenos, dar nici ambitios. O mentalitate traditionala, fara initiativa, obsedata de detalii. Un angajat minunat in serviciul celorlalti. Cea mai buna varsta este intre 45-47 de ani. Statul fizic obosit, karmice sunt bolile intestinale, de piele, de sange si cele legate de spate.
In dragoste, esti foarte atent la partenerul sau, mai mult emotional decat inteligent. In viata, nici saraca si nici bogata. Ocupatia cea mai buna pentru tine este legata de public, lucrul cu oamenii, precum si munca legata de natura sau agricultura.

Мewa 3

Caracter optimist si tanar. Te maturizezi devreme. Sociabil si vorbaret. O minte pozitiva si increzatoare in sine, dar intoleranta si incapatanata, care nu este inclinata sa accepte circumstantele. Varsta cea mai buna este de 34-38 ani. Traieste cu ziua de azi, cu multe suisuri si coborasuri.

Din punct de vedere fizic esti puternica si activa, dar probabil te vei confrunta cu probleme mentale si nervoase, cu picioare slabe. Directa si impulsiva. Cheltuiesti rapid tot ce castigi. Activitatile perfecte sunt din acele sfere in care este posibila exprimarea de sine: muzician, profesor, scriitor, munca activa in cooperare cu ceilalti.

Mewa 4

Persoana obisnuita. Indecisa si slaba, instabila, dar simpla, buna de la natura si usor de ranit. Cea mai buna varsta este pana la 38 de ani. Constructie slaba, frunte mare. Iritabilitate dimineata. Problemele karmice sunt legate de intestine si sistemul respirator, susceptibilitate la epidemii.

Maturizare timpurie, atractivitate fizica. Dificultati in stabilirea relatiilor de durata. Vor exista probleme cu crearea familiei. Pierderi rapide de chitante regulate. Poti fi usor jefuit. Locul de munca perfect este legat de comunicare, relatii publice, festivitati, productie si comert cu lana.

Меwa 5

Omul extremelor: foarte bun sau foarte rau. Ambitioasa sau lenesa, morala sau depravata etc. Varsta critica de 42 de ani, in acest moment viata se imbunatateste. Un instinct extrem de inalt de auto-conservare. Puternica fizica, cu rezistenta buna. Ca predispozitie karmica – un intestin sensibil, hipertensiune si probleme legate de sange.

Nevoie puternica de iubire, pasiune, predispozitie de a domina. Ghinion, dar reusesti sa recuperezi pierderile. Este preferabil jobul care iti ofera o pozitie inalta pentru cei sinceri si intelepti, si daca nu esti ambitioasa, atunci jobul este mai simpla.

Мewa 6

Natura imediata, intuitiva. Spirituala, activa. Un lider nascut. Spirit militar si obiective inalte. Frica de esec. Varsta favorabila este de aproximativ 40 de ani. Un corp subtire sau unghiular.

Predispozitia la suprasolicitare, excitare nervoasa si febra, dureri de cap si ameteala. Plamanii, inima si oasele slabe. In dragoste predomina dorinta de cucerire si de dominatie. Un finantator calificat si curajos. Ocupatia dorita este legata de management, jurisprudenta, domeniul de studiu si pozitia de cleric.

Меwa 7

Esti optimista. Un vorbitor frumos. Tendinta de a manipula oamenii si manifestarile externe. Suparata cand nu esti observata. O minte vie, atenta la detalii. Cauti fericirea si libertatea. Stabilitate dupa 40 de ani.

Nu obtii multe daca te izolezi pentru ca iti lipseste perseverenta. Probleme cu stomacul, abdomenul, probleme renale si genitale. In dragoste, atractiva si senzuala. Cauti o dragoste nascuta de libertate. Alegerea unui partener este foarte importanta. Banii sunt castigati pentru a fi cheltuiti. Norocul nu este urias. Esti un bun vorbitor, profesor, predicator si comerciant.

Мewa 8

Caracterul incapatanat si increzator in sine. Opiniile tale nu sunt usor de schimbat. Minte conservatoare, iti impui punctul de vedere asupra celorlalti. Calma la exterior, puternica pe plan intern. Un lup singuratic cu inaltime mare.

Un corp mare, puternic si sanatos. Probleme nervoase, stagnare in spate si umeri, ateroscleroza, constipatie cronica, hipocondrie. Esti loiala si credincioasa cand creezi o familie. Prosperitate timpurie, atasamentul la bani si dorinta de a investi. Sunt necesare pozitii stabile unde este necesara fiabilitatea.

Mewa 9

Orientata spre exterior, senzuala si emotionala. Adesea, duci o viata geniala, dar inutila. Impulsiva si intoleranta. Prea critica, deoarece astepti prea mult de la altii. Adesea schimbi conexiunile. Un idealist care dispretuieste lucrurile materiale. Este favorabila varsta medie, apoi deteriorarea nivelului de trai. Constructie medie, puternica, flexibila.

Tulburari nervoase, insomnie, boli de inima si de ochi. Atractiva si plina de dragoste intr-o relatie. Geloasa si posesiva. Norocul nu este mare, nici bogat si nici sarac. Ocupatie preferata: artist, diplomat, actor, scriitor.

Leave A Reply

Your email address will not be published.