Supa care curăță rinichii, previne bolile de ficat și cancerul. Detoxifiere și slăbire. Mai eficientă decât orice medicament

Stiati ca exista unele mancaruri care pot fi considerate ca niste adevarate medicamente si care pot trata boli grave?

Supa lui Hipocrate, este o supă extrem de bogată în potasiu inventată de cel mai vestit medic al

Greciei antice, preluată și recomandată pacienților săi de către Dr. Max Gerson, un medic german ce a

practicat în SUA. Gerson afirma că organismul se umple de sodiu prin fertilizanți, insecticide, erbicide și alte chimicale.

Nu doar că se umple de sodiu dar de asemenea scade conținutul de potasiu din organism chestiune care schimbă metabolismul celulelor corpului cauzând cancer.

Evident dacă singura cauză a cancerului este un teoretic dezechilibrul între sodiul și potasiul din

organism, soluția este reechilibrarea dintre aceste două substanțe. Dr. Max Gerson este de părere că nu puteți vindeca organismul dacă nu-l supuneți unei cure de detoxifiere, iar supa aceasta are un asemenea rol.

Această rețetă trebuie preparată conform unor indicații importante. Legumele trebuie fierte la foc mic. Prepararea la foc mare răpește valoarea nutritivă a alimentelor.

De asemenea, legumele se fierb cu tot cu coajă, după ce au fost spălate cu atenție. În coaja legumelor se găsesc vitamine și minerale în concentrații prea mari pentru a ne lipsi de ele aruncând coaja la gunoi.

Acesta este și motivul pentru care puține rețete vegetariene, care, prin gătire, au proprietăți atât de numeroase precum supa lui Hipocrate, ajută la digestie, este bogată în fibre și stimulează absorbția de către organism a vitaminelor și mineralelor.

Leave A Reply

Your email address will not be published.