Știrea zilei privind Gheorghe Turda! Se întâmplă ceva cu celebrul artist: “Plecarea…

Cu toate că a trecut prin trădări și dezamăgiri, Gheorghe Turda păstrează credința în dragoste.

Cântărețul de muzică populară este hotărât să ajungă până la capătul lumii pentru femeia pe care o iubește.

Gheorghe Turda, un artist care a cunoscut multe dezamăgiri în viața sa amoroasă, rămâne ferm convins că dragostea nu ține cont de vârstă și nu se lasă descurajată de experiențele sale trecute.

La vârsta de 75 de ani, cântărețul popular afirmă că singurătatea este un dușman redutabil, dar se declară hotărât să-și refacă viața.

El spune că planurile sale viitoare includ concerte în Germania alături de finii săi, precum Dan Helciug, apoi o călătorie în Paris și o vacanță în Grecia.

Pe lista de destinații se află și America și Canada, unde își dorește să-și petreacă mai mult timp. Acolo locuiește și fosta sa iubită, iar Gheorghe Turda are intenția să păstreze relații bune cu ea.

Despre viitorul său, artistul afirmă că va explora mai multe orașe, inclusiv Toronto și Montreal.

Apoi va merge într-o vacanță în America de Sud, cu gândul la Cuba sau Punta Cana, locuri pe care le-a vizitat înainte și le consideră minunate pentru petrecerea verii.

Cu toate experiențele sale trecute, Gheorghe Turda este pregătit să lupte pentru dragoste și spune că s-a regăsit după doi ani de căutări și neînțelegeri.

El nu dorește lucruri ușor câștigate, ci consideră că viața merită trăită cu pasiune și că dragostea, frumusețea și caracterul oamenilor sunt cele mai importante aspecte pentru el.

Artistul a trecut prin numeroase relații amoroase după moartea soției sale, printre ele numărându-se și cele cu Lucia Lazăr și Nicoleta Voica.

Cu toate că aceste relații au avut finaluri tumultoase, el rămâne deschis în ceea ce privește găsirea unei noi iubiri și nu consideră că dezamăgirile trecute îl împiedică să își deschidă inima.

Deși a trecut prin multe greutăți și dezamăgiri, Gheorghe Turda nu renunță la credința în dragoste și se pregătește să exploreze noi destinații și experiențe în căutarea ei.

Leave A Reply

Your email address will not be published.