Spovedanie a preotului din Iași care s-a culcat cu o enoriașă căsătorită

Cazul preotului din Iași care a fost șantajat de soțul amantei sale nu îi impresionează pe locuitorii din sat.

Noi mărturisiri ale preotului au ieșit la suprafață.

Discuția dintre soțul încornorat și preot a fost făcută publică și din aceasta reiese că preotul regretă ”gestul” mai mult pentru că ar fi păcătuit, nu pentru că i-ar fi creat probleme amantei.

Preotul prins cu amanta spune că a greșit doar în ”fața lui Dumnezeu”

Soțul a aflat și l-a șantajat pe preot cu 10.000 de euro pentru a nu divulga ”secretul” în sat.

”Consider că ai făcut o greşeală prin ceea ce ai făcut. Ştii foarte bine, la dumneata acasă, în apartament, de două ori cel puţin mi-a recunoscut ea şi la hotel la Iaşi, da?”, i-a transmis fermierul. Negocierile dure s-au purtat chiar la biserica unde slujea preotul.

Din discuții reiese că preotul nu suferea prea tare pentru adulterul comis. ”Eu nu ţi-am făcut ţie o greşeală, am făcut o greşeală înaintea lui Dumnezeu”, i-a transmis preotul soțului încornorat.

Deși a acceptat să plătească pentru a cumpăra tăcerea în sat, pe fir a intrat preoteasa care a anunțat Poliția.

Localnicii nu sunt afectați de scandal
Pentru că informația a devenit subiect de știre, a durat puțin timp până când întreg satul a aflat de isprava preotului.

Preotul nu mai iese din casă, de rușine, însă sătenii nu par să-l judece prea tare.
“Problema e că s-o aflat, asta mai mare problema, că dacă nu se afla, avea şi el un duhovnic, mărturisea, aşa … e ceva ruşinos şi pentru noi“, a explicat un localnic.

Alți localnici dau vina pe femeie, pentru cele întâmplate. Se pare că preotul nu era tocmai ”ușă de biserică” și ar fi râvnit și la alte femei din sat.

“Eu m-am dus într-o zi la muncă şi, fiind aşa cald, aveam o fustă cam scurtă să zic. Şi mi-a spus: Ioana, ce sexi eşti azi“, mărturiseşte o femeie.

Leave A Reply

Your email address will not be published.